Ακάθεκτη η Λαμία, 1-0 το Αίγιο και φουλάρει για την άνοδο

Με τον Ανδρέα Βασιλόγιαννη να συνεχίζει την εξαιρετική του σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα και την άμυνα της Λαμίας να κρατά το μηδέν για ένα ακόμη παιχνίδι, η ομάδα της Φθιώτιδας νίκησε 1-0 τον Παναιγιάλειο στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Football League και συνεχίζει την πορεία της προς την Super League.

Το μοναδικό γκολ σημειώθηκε στο 40’ όταν η Λαμία κέρδισε πέναλτι μετά από χέρι του Παπαδόπουλου. Ο Βασιλόγιαννης το εκτέλεσε, ο Γκαραβέλης έπεσε στη δεξιά του γωνία και μπλόκαρε, αλλά ο διαιτητής Κυρίτσης διέταξε επανάληψη διότι πολλοί παίκτες βιάστηκαν να μπουν στη μεγάλη περιοχή. Με τη δεύτερη ο Ανδρέας ευστόχησε και διαμόρφωσε το 1-0 που έμεινε μέχρι τέλους.

Με αυτή τη νίκη, η Λαμία έπιασε τον Απόλλωνα στην κορυφή της βαθμολογίας και το κυριότερο διατήρησε την απόσταση ασφαλείας από τον Άρη.

ΛΑΜΙΑ: Πίτκας, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης, Βαλιός, Αναστασιάδης, Ρότσα (82′ Τσούκαλος), Μπλάζιτς, Βασιλόγιαννης, Ματσούκας, Βάντερσον (54′ Όμο), Ντουρμισάι (73′ Φερφελής).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Γκαραβέλης, Στίκας, Ρότα, Ρέλλας (86′ Καζβιρόπουλος), Παπαδόπουλος (44′ Μπρους), Μωυσίδης, Καζναφέρης (86′ Ιβάνκο), Βουτσιώτης, Γκούφας, Τσιλιγκίρης, Σκαρτσίλας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα