«Αστικό κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ – Χρειάζεται μια μεγάλη λαϊκή συμφωνία για αλλαγή της οικονομίας”

Aστικό κόμμα χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Κουτσούμπας  ασκώντας δριμεία κριτική στην κυβέρνηση σε συνέντευξη του στον ΣΚΑΙ. Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ διατύπωσε μεταξύ άλλων την θέση ότι η δήθεν αντιμνημονιακή πολιτική της κυβέρνησης οδηγεί σε αδιέξοδα.

«Όσοι εδώ και πολλά χρόνια στήριζαν τον ΣΥΡΙΖΑ και συμμετείχαν στην ολιγόμηνη πρώτη κυβερνητική θητεία έχουν τεράστιες ευθύνες» είπε  ο κ. Κουτσούμπας, αποδίδοντας στη στάση και αυτών αυταπάτες, αντιφάσεις και αδιέξοδη σκέψη.

«Δεν υπάρχει φως στο τούνελ με την ευρωενωσιακή στρατηγική καθώς και σε χώρες που δεν εφαρμόζεται μνημόνιο, όπως η Γαλλία η οποία έχει και ισχυρή καπιταλιστική οικονομία, εφαρμόζονται και διευρύνονται πολιτικές σε βάρος των εργαζόμενων» είπε ο κ.Κουτσούμπας, τονίζοντας ότι το ΚΚΕ τάσσεται υπέρ της εξόδου της Ελλάδας από την ΕΕ.

«Χρειάζεται μια μεγάλη λαϊκή συμφωνία για αλλαγή της οικονομίας.Οι αλλαγές δεν είναι τόσο απλές» είπε ο κ.Κουτσούμπας, τονίζοντας πως θα πρέπει να υπάρχει, σχεδόν την ίδια χρονική περίοδο, ανάλογη κίνηση σε παγκόσμιο επίπεδο”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα