Αστυνομικοί εναντίον καλλιτεχνών για καλό σκοπό!

Με μια πρωτοβουλία έξω από τα υπηρεσιακά πρότυπα αστυνομικοί – συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ. από υπηρεσίες της Ν.Α. Αττικής διοργανώνουν φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ για τον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ»

Με γνώμονα την αρχή της αλληλεγγύης, μέλη της Ανεξάρτητης Αδέσμευτης Συνεργασίας Αστυνομικών (ΑΝ.Α.Σ.Α.) και εκπρόσωποι στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων ανέλαβαν την πρωτοβουλία διοργάνωσης φιλανθρωπικού αγώνα καλαθοσφαίρισης μεταξύ των ομάδων νέων Αστυνομικών μέλη της ΑΝΑΣΑ και της ομάδας των καλλιτεχνών, με σκοπό την συλλογή τροφίμων για το Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ».

«Οι αστυνομικοί, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας και δεν κάνουν τίποτα παραπάνω από το να εφαρμόζουν όπως και οι υπόλοιποι πολίτες την αρχή της αλληλεγγύης και της αγάπης προς τους συμπολίτες τους, με τη συμπαράσταση και της δημοτικής αρχής Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, η οποία είναι συνδιοργανώτρια στην όλη προσπάθεια», αναφέρει ο επικεφαλής της ΑΝ.Α.Σ.Α. Χρήστος Συνδρεβέλης.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 2 Απριλίου, στις 17:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βάρης (Άττιδος 1, Βάρη Αττικής) και η είσοδος, είναι ελεύθερη. Μετά την λήξη του αγώνα θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι (κρητικά – Τζουγανάκης Μιχαήλ, ηπειρώτικα – Καψάλης Γιάννης, νησιώτικα – Κονιτόπουλος Βαγγέλης).

Πηγή: nantiareport.wordpress.com

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα