«Ασχολήσου με την αμορφωσιά και τα σκυλοτράγουδά σου»: Η οργή του «Συλλόγου Φίλων Καζαντζίδη» κατά της Πάολα

Της Σπυριδούλας Κάμπου

Η Πάολα τόλμησε να «αγγίξει» τον μύθο που ακούει στο όνομα Στέλιος Καζαντζίδης και να τον προσβάλει με τις δηλώσεις του, που λογικό ήταν να προκαλέσουν θύελλα αντιδράσεων. Η λαϊκή τραγουδίστρια που φημίζεται τόσο για τη φωνή της όσο και για τα λιγοστά ρούχα της επί σκηνής, το εκρηκτικό της τσιφτετέλι αλλά και τον πόθο της να ερμηνεύσει Χατζηδάκι, όπως έκανε στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην υγειά μας» και την επόμενη μέρα οι κριτικές πολλών την έστειλαν στο εκτελεστικό απόσπασμα, εξέφρασε την ταπεινή της άποψη για τον Στέλιο Καζαντζίδη, ισχυριζόμενη πως εκμεταλλευόταν τον ανθρώπινο πόνο και τη ξενιτιά.

«Ο Καζαντζίδης, που είναι η μεγαλύτερη φωνή από όλες, τραγουδούσε 40 τραγούδια για τον πόνο και άλλα τόσα για τη μετανάστευση. Δεν αρκούσε να πει δυο-τρία για το κάθε θέμα; Άρα, ζητούσε και του έγραφαν τραγούδια γι’ αυτά. Άρα, τα εκμεταλλευόταν. Έκανε κατάχρηση στον πόνο, στην απονιά, στην αδικία. Ο Μανώλης Αγγελόπουλος δεν το έκανε ποτέ αυτό. Μακάρι να τον είχα γνωρίσει. Οι παλιοί μετρ στα μαγαζιά που τραγουδούσα και η μητέρα μου μού λένε ότι του μοιάζω πολύ», εξομολογήθηκε στη «Real Fm» , ρίχνοντάς την εκ νέου στη «βορά των λεόντων».

Οι δηλώσεις αυτές από πολλούς κρίθηκαν ως ιεροσυλία στο πρόσωπο του Στέλιου Καζαντζίδη. Η αντίδραση του καλά οργανωμένου «Συλλόγου Φίλων του Στέλιου Καζαντζίδη- Αθήνα-Πειραιάς» ήταν άμεση, κατακεραυνώνοντας την τραγουδίστρια.

«ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΟΛΑ ΟΤΙ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΕ ΤΗΝ ΞΕΝΗΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕΣ.. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΕ ΑΛΛΑ ΣΤΗΡΙΞΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ΚΑΙ ΑΝΗΜΠΟΡΟ ΤΟΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ.. ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ ΒΡΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΚΟΥΤΟΡΝΙΘΙ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΑΚΗ ΠΑΝΟΥ ΛΕΟΝΤΗ- ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ -ΣΟΥΚΑ-ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΛΔΑΡΑ -ΤΣΙΤΣΑΝΗ- ΠΑΠΑΙΩΝΟΥ- ΠΑΡΙΟ – ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ–ΒΙΡΒΟ- ΠΥΘΑΓΟΡΑ -ΠΑΠΑΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ-ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ- ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑΣΟΥ ΠΩ ΑΠΑΞΙΩ ..ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΦΩΝΑΡΕΣ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΙΣΗ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟ—–ΝΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΕΙΣ…ΑΣΧΟΕΙΣΟΥ ΜΕΤΗΝ ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΟΤΡΑΓΟΥΔΑ ΣΟΥ» ήταν το μήνυμα που της έστειλαν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα