Ατζαγκούν: «Ο Παναθηναϊκός είναι πραγματική ομάδα»

Για τις εμφανίσεις της ομάδας στα play off και τη διαφορά που υπάρχει με τις υπόλοιπες ομάδες μίλησε ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Αμπντούλ Ατζαγκούν.

Αναλυτικά όσα είπε στην εφημερίδα «Real News»:
«H νίκη που πετύχαμε σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος μας δίνει εκτός των άλλων και ψυχολογία για τη συνέχεια. Ο ΠΑΟΚ είναι πάντα ένας δύσκολος αντίπαλος αλλά έχουμε δείξει ότι τουλάχιστον αυτήν την περίοδο είμαστε η καλύτερη ομάδα ανάμεσα σε αυτές που μετέχουν στα play offs. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε και πάλι τον ΠΑΟΚ στο σπίτι μας, ωστόσο θεωρώ ότι με την εμφάνιση και τη νίκη στην Τούμπα έχουμε κάνει το πιο σημαντικό βήμα και έχουμε αποδείξει την ανωτερότητά μας.

Πιστεύω ότι αυτό που κάνει τη διαφορά είναι το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια πραγματική ομάδα. Οι σχέσεις μεταξύ μας είναι πολύ καλές και αυτό μας βοηθά μέσα στο γήπεδο. Έχουμε δημιουργήσει ένα πολύ δεμένο σύνολο, ο καθένας μας γνωρίζει τι πρέπει να κάνει στον αγωνιστικό χώρο και αυτό δίνει πολλά πλεονεκτήματα.

Ο πρωταρχικός μας στόχος ήταν στο τέλος το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League και νομίζω ότι αυτός ο στόχος έχει ήδη επιτευχθεί. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι η ομάδα θα είναι δυνατή για να κάνει το καλύτερο, όταν φτάσει η ώρα για εκείνα τα παιχνίδια, όποιος και αν είναι ο αντίπαλος, αλλά και την επόμενη αγωνιστική περίοδο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα