Ατζαγκούν: «Παίξαμε σαν ομάδα και πήραμε αυτό που αξίζαμε»

Στη μεγάλη ανατροπή του σκορ κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ και στη ρεβάνς στο Βέλγιο αναφέρθηκε ο Αμπντούλ Ατζαγκούν σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα gazzetta.gr.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού:
«Σίγουρα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς έτσι όπως εξελίχθηκε, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο με την αποβολή και το χαμένο πέναλτι. Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε αποφασισμένοι στο γήπεδο, ενωμένοι, παίξαμε σαν ομάδα και καταφέραμε να πάρουμε αυτό που αξίζαμε.

Ήταν σημαντικό για εμάς να ισοφαρίσουμε πριν φύγει το πρώτο ημίχρονο. Αιφνιδιαστήκαμε από το γκολ που πέτυχαν οι αντίπαλοί μας γιατί από το πουθενά βρεθήκαμε να κυνηγάμε στο σκορ και έπρεπε κάπως να αντιδράσουμε. Ήταν κακό που χάσαμε και το πέναλτι, αλλά αυτά είναι κομμάτι του ποδοσφαίρου και πρέπει πάντα να συνεχίσεις να ψάχνεις για τη λύση για να πάρεις το αποτέλεσμα.

Είχαμε το 1-1 στην ανάπαυλα και ήταν σημαντικό παρά το αριθμητικό μειονέκτημα για να μπούμε στο δεύτερο ημίχρονο και να κάνουμε την ανατροπή. Όλη η ομάδα πιστεύει στην πρόκριση και θα πάμε στο Βέλγιο να το δείξουμε. Δεν αρκούν τα λόγια και θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να πετύχουμε το στόχο μας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα