Ατζαγκούν: «Ψυχολογική ώθηση οι δύο νίκες…»

Στη σημασία που έχουν τα δύο θετικά αποτελέσματα που απέσπασε ο Παναθηναϊκός, κόντρα σε Πλατανιά και Ολυμπιακό Βόλου, στάθηκε στις δηλώσεις του ο Αμπντούλ Ατζαγκούν, ενόψει της αναμέτρησης με τη Νίκη Βόλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ξένου ποδοσφαιριστή στη Nova:
«Φυσικά είναι ψυχολογική ώθηση για την ομάδα και είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμάς, γιατί έχουμε πολλά συνεχόμενα παιχνίδια. Νομίζω ότι είναι ώθηση για την ομάδα αυτά τα θετικά αποτελέσματα. Είναι πολύ σημαντικό να κερδίζεις και με την παρουσία που είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια ήταν θέμα χρόνου να έρθουν τα θετικά αποτελέσματα. Το πιστεύαμε ως ομάδα ότι θα ερχόταν η στιγμή για να πάρουμε και νίκες. Φυσικά ως ομάδα το πιστεύουμε. Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν και ελπίζουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε και φέτος καλά πράγματα.

Δεν πρόκειται να υποτιμήσουμε τη Νίκη Βόλου, γιατί γνωρίζουμε ότι κάθε ομάδα που αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό, τα δίνει όλα. Και εμείς θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Δεν υποτιμάμε καμία ομάδα. Δεν είναι εύκολο παιχνίδι και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα