Ατρόμητος: Νέο διετές συμβόλαιο στον Κοντοέ

Κάτοικος Περιστερίου θα παραμείνει για τα επόμενα δύο χρόνια ο Γιάννης Κοντοές, ο οποίος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Γιάννης Κοντοές θα συνεχίσει μαζί μας για τα επόμενα δύο χρόνια!

Το ποδόσφαιρο είναι μια απεικόνιση της ζωής. Πέφτεις, σηκώνεσαι, ξαναπέφτεις, ξανασηκώνεσαι. Ο Γιάννης Κοντοές μέσα από τη συνολική του παρουσία, τη θέληση και την προσπάθεια κέρδισε την εμπιστοσύνη της ομάδας μας αποδεικνύοντας ότι “τα αγαθά κόποις κτώνται”.

Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2017, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου».

Στις δηλώσεις του ο παίκτης υποστήριξε:
«Όταν ήρθα πέρσι στον Ατρόμητο, είχα δηλώσει ότι η αίσθηση μου ήταν πως θα μείνω περισσότερα χρόνια απ’ όσο σε άλλες ομάδες, κάτι που αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την εξέλιξη αυτή.

Η χρονιά που πέρασε ήταν δύσκολη για την ομάδα και για εμένα, αλλά μας βγάζει πιο δυνατούς έχοντας εκπληρώσει κάποιους στόχους. Εύχομαι να τους ολοκληρώσουμε στη νέα σεζόν πρωτίστως με την πρόκριση μας στους ομίλους του Europa League και διατηρώντας τα κεκτημένα στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Η εμπιστοσύνη που μου δείχνουν ο πρόεδρος κ. Σπανός, ο τεχνικός διευθυντής κ. Αγγελόπουλος και ο προπονητής κ. Γρηγορίου με γεμίζει αυτοπεποίθηση αλλά και με αίσθημα ευθύνης για να κάνω το καλύτερο δυνατό και να ανταποκριθώ στις προσδοκίες τους.

Το νέο πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό και θα χρειαστούμε τους φιλάθλους μας ακόμη περισσότερο κι εμείς από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε έτοιμοι 100% για να ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη τους».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα