Αυλωνίτης: «Κάθε φιλικό μας δίνει ρυθμό»

Για την πορεία της προετοιμασίας και την εικόνα της ομάδας στα φιλικά παιχνίδια στην Τουρκία μίλησε ο αμυντικός του Ολυμπιακού Τάσος Αυλωνίτης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Νομίζω ότι τα δύο φιλικά που παίξαμε εδώ ήταν υψηλού επιπέδου. Και με τη Φενερμπαχτσέ και με την Αντάλιασπορ. Στο δεύτερο υπήρχε μεγαλύτερη κούραση, από όλους τους παίκτες και από τις σκληρές προπονήσεις, αλλά και από την επιβάρυνση του παιχνιδιού με τη Φενερμπαχτσέ.

Στο πρώτο παιχνίδι βγάλαμε αρκετές φάσεις που έχουμε δουλέψει στην προπόνηση, όμως το δεύτερο είδαμε ότι δεν ήταν τόσο καλής ποιότητας, γιατί υπήρχε πολλή μεγάλη κούραση και από τις δύο ομάδες. Τώρα κοιτάζουμε το επόμενο στάδιο, την Ολλανδία, και πρέπει εκεί να συγκροτηθούμε και ό,τι μας ζητάει ο προπονητής να το κάνουμε στα φιλικά και στις προπονήσεις.

Κάθε προπόνηση, κάθε φιλικό, μας δίνει ρυθμό, μας δίνει αγωνιστικό τέμπο και ο προπονητής σε κάθε προπόνηση μας ζητάει διαφορετικά πράγματα, τα οποία προσπαθούμε και εμείς να βάλουμε στο παιχνίδι μας. Νομίζω ότι ο χρόνος είναι σύμμαχός μας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα