Αυστραλία: Πατέρας νοίκιασε ελικόπτερο για να βρει τον γιο του

Η πατρικό ένστικτο ήταν αυτό που έσωσε έναν 17χρονο στην Αυστραλία, καθώς Τόνι Λέθμπριτ, κατάλαβε ότι κάτι συνέβη στον γιο του όταν άργησε να επιστρέψει από εκδρομή με τους φίλους του στην εξοχή.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας νοίκιασε ένα ελικόπτερο και μετά από ένα τέταρτο ο πιλότος εντόπισε το αυτοκίνητο του 17χρονου, στη λίμνη Macquarie. Ο γιος του, Σάμιουελ, είχε ατύχημα με το αμάξι και κείτονταν επί 30 ώρες βαριά τραυματισμένος.

Οι διασώστες τον απεγκλώβισαν και τον μετέφερα στο νοσοκομείο, όπου βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση με πολλαπλά κατάγματα. Ο πατέρας του 17χρονου δήλωσε σε τοπικό μέσο, «Όταν πήγα στην αστυνομία, μου είπαν “προφανώς θα το έσκασε”, αλλά δεν κάνει τέτοια ο Σάμιουελ» και συνέχισε «Για να μη γυρίσει στο σπίτι ή να μην τηλεφωνήσει κάποιος σοβαρός λόγος θα υπάρχει».

Ο 51χρονος πατέρας, θυμήθηκε ένα άλλο τροχαίο που είχε συμβεί στην περιοχή, όπου πέθανε το θύμα επειδή άργησαν πέντε μέρες να το βρουν, και αυτό ήταν που το κινητοποίησε καθώς όπως είπε «Δεν ήθελα να επιτρέψω να γίνει κάτι τέτοιο».
Επειδή ο πατέρας, όμως είχε υψοφοβία στο ελικόπτερο επιβιβάστηκε ο θείος του 17χρονου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα