Αυτά δεν γίνονται ούτε στα παραμύθια

Την ώρα που ο παγκόσμιος Τύπος γράφει ότι η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να κάνει δικό της τον Πεπ Γουαρδιόλα και του προσφέρει γη και ουρανό και πως η διοίκηση της Μπάγερν περιμένει με αγωνία να αποφασίσει ο Καταλανός κόουτς να μείνει στο Μόναχο, έρχονται δημοσιεύματα από τη Βαρκελώνη που θέλουν και τη Ρεάλ να ενδιαφέρεται!

Προφανώς πρόκειται για ένα ευφάνταστο σενάριο κάποιων δημοσιογράφων, διότι όσο στυγνός κι αν είναι ο επαγγελματισμός στις μέρες μας, τόσο απίθανο είναι να πάει ο… εκπρόσωπος της αυτόνομης Καταλονίας στην ομάδα της Μαδρίτης. Άλλωστε, ούτε ο κόσμος της Ρεάλ θα το ήθελε, ούτε ο Γουαρδιόλα θα το επέλεγε.

Προφανώς, οι συντάκτες της εφημερίδας ARA θέλουν να πικάρουν την οικογένεια της Ρεάλ, γράφοντας πως ο Φλορεντίνο Πέρεθ έχει βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του Πέπε! Εκτός αν είναι υποστηρικτές της… Εσπανιόλ και θέλουν να δημιουργήσουν πρόβλημα στην Μπαρτσελόνα, οι οπαδοί της οποίας σίγουρα θα σοκάρονταν αν έβλεπαν αυτό το σενάριο να έπαιρνε σάρκα και οστά.

Τώρα, αν ο Πέρεθ μουρλαθεί και προσφέρει 80.000.000 ευρώ για δύο χρόνια στον Γουαρδιόλα, τότε θα έχει ενδιαφέρον η αντίδραση του Καταλανού, αν και υποψιαζόμαστε πως δεν θα φορούσε τη φόρμα της Ρεάλ για καμία τιμή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα