«Αυτή η ομάδα δεν είναι δική μου»!

Ομάδα… άλλου προπονητή χαρακτήρισε τον τωρινό Ολυμπιακό ο Όσκαρ Γκαρθία, υποστηρίζοντας ότι στο σύντομο διάστημα που βρίσκεται στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» δεν έχει προλάβει ακόμα να περάσει τη δική του φιλοσοφία.

«Για να φανεί το άγγιγμα σε μια ομάδα πιστεύω είναι πολύ λίγος ο χρόνος ένας προπονητής πρέπει να δουλέψει περισσότερο με μια ομάδα και ειδικά ένας προπονητής πρέπει να κάνει προετοιμασία για να φανεί η δουλειά, εδικά τώρα που έχουμε δυο παιχνίδια μέσα στην εβδομάδα, έτσι τουλάχιστον πιστεύω εγώ.

Κάθε προπονητής έχει τη δικιά του φιλοσοφία,  τον δικό του τρόπο που βλέπει το ποδόσφαιρο. Αυτή η ομάδα είναι ενός άλλου προπονητή, μια άλλης φιλοσοφίας, υπάρχουν ποδοσφαιριστές που μου αρέσουν και τους θέλω στην ομάδα» τόνισε ο Ισπανός κόουτς στην κάμερα της NOVA, αφήνοντας παράλληλα αιχμές και για τη φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών: «Ένας προπονητής χρειάζεται περίοδο προετοιμασίας για να έχουν οι παίκτες του καλύτερη φυσική κατάσταση τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε πλέον είναι να προετοιμαζόμαστε σωστά κι να κατεβάσουμε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα».

Ο Όσκαρ Γκαρθία αναφέρθηκε και στην κυριακάτικη (21/1) αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ξάνθη, τονίζοντας ότι χρειάζεται μεγάλη προσοχή γιατί ο αντίπαλος ξέρει να παίζει στην κόντρα. «Πρόκειται για και ομάδα που είναι πολύ καλή στιες αντεπιθέσεις και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Σε πολλά παιχνίδια ακόμα και σε αυτό στον πρώτο γύρο με τον ολυμπιακό θα μπορούσε ακόμα και να κερδίσει» κατέληξε ο προπονητής των πρωταθλητών.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα