«Αυτοκτόνησε» η Έβερτον, 2-0 από τη Σαουθάμπτον

Οδυνηρή ήττα με σκορ 2-0 υπέστη η ομάδα της Έβερτον, από τη Σαουθάμπτον, χάνοντας πολύτιμο έδαφος στη διεκδίκηση μίας εκ των τεσσάρων θέσεων που δίνουν το εισιτήριο για το Champions League της επόμενης περιόδου!

Ουσιαστικά, η ήττα των «εφοπλιστών» ισοδυναμεί με «αυτοκτονία», καθώς μόλις δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της φετινής Premier League, κινδυνεύει να μείνει 4 βαθμούς πίσω από την τέταρτη στη βαθμολογία Άρσεναλ. Και δεν είναι μόνο η ήττα που παραπέμπει σε «αυτοκτονία», είναι και ο τρόπος που ήρθε αυτή, καθώς τα τέρματα των «άγιων» σημειώθηκαν με αυτογκόλ των παικτών της Έβερτον. Το σκορ άνοιξε με το αυτογκόλ του Αλκάραζ, μόλις στο 2’ και το… έγκλημα ολοκληρώθηκε στο 31’, με το αυτογκόλ του Κόλμαν!

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Μπόρατς, Κλάιν, Σο, Βανιάμα, Φόντε, Λόβρεν, Ντέιβις (90΄Ντο Πράδο), Κορκ, Γκάλαχερ (76’ Γουόρντ), Λαμπέρτ, Λαλιάνα (86’ Ρίιντ)
ΕΒΕΡΤΟΝ: Χάουαρντ, Κόλμαν, Μπάινες (90’ Γκάρμπατ), Μπάρι, Στόουνς, Αλκαράζ, Νέισμιθ, Μακκάρθι, Λουκάκου, Μπάρκλεϊ (45΄Οσμάν), Ντελοφέ (58’ Μακγκίντι).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα