Αυτοτρολάρεται η Γερμανού και ποζάρει με τα cougar της (εικόνες)

 

Η Ναταλία Γερμανού, που έχει συζητηθεί ουκ ολίγες φορές για τις σχέσεις που κάνει με νεότερους άντρες, αποδέχεται τον χαρακτηρισμό cougar που της έχουν δώσει, και μαζί με τα cougar της ποζάρει για τις ανάγκες του περιοδικού Down Town.

Στα 50 της χρόνια, δεν διστάζει να παραδεχτεί ότι δύσκολα καψουρεύεται πια, ενώ περιέγραψε πώς αισθάνεται κάθε φορά που τη χαρακτηρίζουν cougar.
Όταν σε αποκάλεσαν «κούγκαρ» για πρώτη φόρα, τι σκέφτηκες; Θύμωσες, γέλασες ή προβληματίστηκες;

Όταν μου το είχαν πει πρώτη φορά δεν ήξερα τι ήταν αυτό. Νομίζω πως ο Κωστόπουλος μου το είπε πριν από εφτά χρόνια περίπου και έτρεξα πανικόβλητη να δω τι είναι. Άνοιξα τα μάτια μου διάπλατα, γιατί το κούγκαρ είναι ένα αρπακτικό άγριο ζώο το οποίο αρπάζει τρυφερά μικρά ζωάκια και τα κατασπαράζει (γέλια). Η αλήθεια είναι ότι σοκαρίστηκα, αλλά δεν ταυτίστηκα με αυτό. Πάντα με χιούμορ τα έβλεπα, για τον απλό λόγο –που μπορεί ν’ ακούγεται απίστευτος αλλά ισχύει– ότι σε καμία από τις σχέσεις που είχα με νεότερους συντρόφους δεν έκανα εγώ το πρώτο βήμα. Τώρα μπορεί να λένε «σιγά τα ψέματα», αλλά σας το ορκίζομαι δεν λέω ψέματα.

Ξέρεις ότι αν σου κολλήσουν μια ταμπέλα είναι δύσκολο να την αποσπάσεις από πάνω σου. Σε ενοχλεί;

Ούτε με ενοχλεί ούτε με νοιάζει. Την έχω αποδομήσει τόσο πολύ με αυτοσαρκασμό και την έχω γελοιοποιήσει αυτή την ταμπέλα, που πιστεύω ότι πλέον, αν παραμένει, παραμένει στο μυαλό μόνο κάποιων εμμονικών ή εντελώς οπισθοδρομικών ανθρώπων. Το 2016 οι ταμπέλες πρέπει να είναι έξω από φαρμακεία και μανάβικα.

Η ταμπέλα όμως του κούγκαρ δεν λειτουργεί και σαν αφροδισιακό για τους νεότερους άνδρες;

Δεν με ενδιαφέρει, γιατί δεν το ψάχνω το βλέμμα του αρσενικού. Δεν είμαι στο ψάξιμο ούτε είμαι γυναίκα που ψάχνει επιβεβαίωση. Δεν κοιτάζω γύρω μου να δω πώς με κοιτούν, για να έχω απάντηση σ’ αυτή την ερώτηση.

ddd

gggggggggggggggg

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα