Αυτόν έφερε ο Σαρρής στον πάγκο της Εθνικής!

Ο Ρανιέρι δήλωσε ότι τον… αντιγράφει ο Γκουαρδιόλα

Ο ένας έχει κερδίσει ότι τίτλο κυκλοφορεί στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα και δεν έχει κλείσει δεκαετία ως προπονητής. Ο άλλος είναι πενήντα χρόνια προπονητής και δεν έχει κερδίσει ΤΙΠΟΤΑ!

Και όμως, ο Κλαούντιο Ρανιέρι βγήκε και δήλωσε ότι ο Πεπ Γκουαρδιόλα αντιγράφει τις τακτικές του! Μάλλον έχε αρχίσει και… σαλεύει ο Ιταλός προπονητής, ο οποίος κάθεται στον πάγκο της Λέστερ και μόλις πριν λίγα 24ωρα δήλωσε ότι μόλις λήξει το συμβόλαιό του, θα αποσυρθεί.

«Όταν παίζεις απέναντι σε ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα δεν ξέρεις ακριβώς τον σχηματισμό της. Αλλάζει συνέχεια σύστημα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Κάτι που είχε κάνει εγώ πρώτος όμως με την Κάλιαρι στο παρελθόν», είπε ο Κλαούντιο Ρανιέρι, για να μας… ξεράνει μία ακόμη φορά!

Αυτόν τον τεχνικό επέλεξε ο τότε πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής να προσλάβει στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας! Μάλιστα με περίσσιο θράσος, είχε δηλώσει κατά την… άτακτη αποχώρησή του ότι και πάλι τον Ρανιέρι θα επέλεγε. Τα αποτελέσματα της… έμπνευσής του είναι κάτι παραπάνω από ορατά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα