Αυτός είναι εργοδότης: Διέθεσε 7 εκατ. ευρώ για τις διακοπές 2.500 υπαλλήλων του!

Νερό στο όνομά του πίνουν όσοι εργάζονται γι αυτόν. Ο λόγος για έναν Κινέζο επιχειρηματία, τον Li Jinyuan, τον 33ο πλουσιότερο άνθρωπο στην Κίνα και ιδιοκτήτη της εταιρείας Tiens Group ο οποίος προχώρησε σε μια πρωτόγνωρη- για τα δεδομένα της εποχής- κίνηση.  Ο δισεκατομμυριούχος, του οποίου η περιουσία υπολογίζεται σε 5.9 δισ. δολάρια, ναύλωσε 20 αεροσκάφη, έκλεισε 1.650 δωμάτια σε ξενοδοχεία, έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη, διέθεσε επτά εκατομμύρια ευρώ και έστειλε 2.500 εργαζόμενους της εταιρείας του διακοπές στην Ισπανία!

Την Παρασκευή τα αξιοθέατα στην Μαδρίτη «πλημμύρισαν» με Κινέζους που φορούσαν τα μπλε καπέλα της εταιρείας και κρατούσαν σχεδόν όλοι τους selfie sticks για να απαθανατίσουν ό,τι τους τραβούσε την προσοχή. Οι τυχεροί εργαζόμενοι της Tiens Group παρακολούθησαν αναίμακτη ταυρομαχία, είδαν τοπικούς χορούς φλαμένκο και μετά απόλαυσαν την παραδοσιακή παέγια και ήπιαν σανγκρία.
Ο Κινέζος μεγιστάνας έχει ναυλώσει ακόμα και τέσσερα τρένα υψηλής ταχύτητας για να επισκεφθούν οι εργαζόμενοι την Βαρκελώνη μετά την Μαδρίτη. Ο αντιπρόεδρος της εταιρείας, Li Zongmin, δήλωσε για τις διακοπές στην Ισπανία: «Επιλέξαμε την Ισπανία, επειδή οι άνθρωποι είναι ζεστοί, φιλικοί και με πάθος, επιπλέον το φαγητό είναι υπέροχο».

Το 2015 ο Κινέζος Μίδας είχε στείλει 6.400 υπαλλήλους του διακοπές στην Γαλλία, επρόκειτο για το πολυπληθέστερο γκρουπ τουριστών που έχει επισκεφθεί ποτέ την χώρα. Για τις διακοπές τους ο επιχειρηματίας ναύλωσε 84 αεροσκάφη, έκλεισε δωμάτια σε 200 ξενοδοχεία και αποκλειστική ξενάγηση στο μουσείο του Λούβρου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρείας, πρόκειται για μια επιχείρηση που ασχολείται με την απευθείας πώληση ιατρικών προϊόντων και άλλων ειδών, έχει 16 εκατομμύρια πελάτες σε 190 χώρες με τους περισσότερους από αυτούς να βρίσκονται στην Ρωσία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα