Αυτός είναι ο λόγος που ο Δήμος Πειραιά αρνήθηκε να ταφεί σε νεκροταφείο του ο Μπάρκουλης

 

Χαμός επικρατεί από το βράδυ της Τρίτης όταν δημοσιοποιήθηκε ότι η οικογένεια του Ανδρέα Μπάρκουλη έδωσε μεγάλο αγώνα για να βρει θέση σε νεκροταφείο για τον αγαπημένο τους που έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της ίδιας μέρας.

Η κόρη του ηθοποιού ξεσπώντας στη Freddo, κατήγγειλε αυτούς που αρνήθηκαν να γίνει δημοσία δαπάνη η κηδεία του πατέρα της, ενώ ευχαρίστησε την κολλητή φίλη της συζύγου του μπαμπά της, που την τελευταία στιγμή προθυμοποιήθηκε να πληρώσει όλα τα έξοδα για να έχει ο  ηθοποιός ένα τελευταίο ταξίδι όπως του αξίζει. Αν και η επιθυμία του ήταν να ταφεί στο νεκροταφείο Πειραιά, οι ιθύνοντες του Δήμου το αρνήθηκαν στην οικογένεια, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων. Η απάντηση των αρμοδίων δεν άργησε να έρθει που μέσω του piraeuspress, εξήγησαν τι πραγματικά έχει συμβεί ώστε να αποφευχθεί η οποιαδήποτε παρεξήγηση ή λάθος εντύπωση.

 Ο Δήμος Πειραιά ενημέρωσε την οικογένεια, ότι το εν λόγω νεκροταφείο (της Ανάστασης) αποτελεί πλέον μνημείο και δεν επιτρέπονται νέες ταφές (μόνο στους υπάρχοντες οικογενειακούς τάφους), βάσει της κείμενης νομοθεσίας.

Προκειμένου ο Δήμος Πειραιά όμως να τιμήσει τον Πειραιώτη ηθοποιό και με προσωπική παρέμβαση του Δημάρχου Πειραιά, σύμφωνα με το πειραιώτικο site, προτάθηκε να ”φιλοξενηθεί” ο Ανδρέας Μπάρκουλης σε οικογενειακό τάφο ενός επίσης γνωστού Έλληνα ηθοποιού, προκειμένου έτσι να ταφεί και να τιμηθεί από το Δήμο Πειραιά όπως του αρμόζει.

Όμως η οικογένεια Μπάρκουλη ήταν από την αρχή αρνητική σε κάτι τέτοιο, όπως και στη δεύτερη πρόταση που τους έκαναν, να κηδευτεί στο νεκροταφείο του Πειραιά στο Σχιστό και μάλιστα δημοσία δαπάνη από τον Δήμο.

Έτσι η οικογένεια του ηθοποιού αποφάσισε η κηδεία του να γίνει στο Νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα