«Αυτός θα κάνει κουμάντο στην ΠΑΕ!»

Στα γραφεία της ΑΕΚ στην Καλογρέζα βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης, 27/10, ο Δημήτρης Μελισσανίδης προκειμένου ο ίδιος να γνωρίσει στα υπόλοιπα στελέχη της διοίκησης το νέο διευθύνοντα σύμβουλο και αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Μηνά Λυσάνδρου!

Ο 36χρονος Κύπριος αντικατέστησε τον Αλέξη Δέδε ο οποίος κλήθηκε από τη FIFA να στελεχώσει την επιτροπή εξομάλυνσης της ΕΠΟ και ήδη ξεκινά ραντεβού με τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης για τις απαραίτητες γνωριμίες. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης τον καλωσόρισε και τον έχρισε μπροστά σε όλους απόλυτο… κουμανταδόρο της ΠΑΕ:

«Ο κ. Λυσάνδρου θα είναι το απόλυτο κουμάντο στην ΠΑΕ. Θέλω να τον στηρίξετε στα πρώτα του βήματα για την καλύτερη προσαρμογή και είναι ευκαιρία για όλους για ένα νέο ξεκίνημα και ακόμα πιο αποδοτική δουλειά. Ο κ. Λυσάνδρου είναι νέο στέλεχος σε ηλικία με πολύ καλή κατάρτιση και είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει στο να πάμε ακόμα πιο καλά».

Ο Λυσάνδρου θα έχει αυξημένες αρμοδιότητες σε σχέση με τον Δέδε, ο οποίος ήταν επιφορτισμένος κυρίως για την ομαλή επιστροφή της ΑΕΚ στην Ευρώπη και στις διοργανώσεις της UEFA, αλλά δεν ήταν τόσο μπλεγμένος σε εσωτερικές υποθέσεις.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα