Αφήνει την Τούμπα ο Κλάους Αθανασιάδης!

Αν όχι το χειμώνα που έρχεται, το επόμενο καλοκαίρι ο Κλάους Αθανασιάδης αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν για τον ΠΑΟΚ. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ αποφάσισε πως πρέπει να μπει πωλητήριο στον Έλληνα επιθετικό – ο οποίος το Δεκέμβρη θα κλείσει τα 28 του – καθώς η απόδοσή του δεν είναι η αναμενόμενη.

Ο Κλάους πράγματι φέτος μετράει μόλις τρία γκολ και δύο ασίστ σε 13 ματς. Δεν μπορεί να κρατιέται πια από μία ωραία πάσα που έκανε στο Άμστερνταμ και την καλή του βραδιά στο Λίμπερετς. Δεν φτάνει ένα 90λεπτο όταν οι απαιτήσεις είναι τόσο υψηλές και κυρίως, όταν του έχουν προσφερθεί δεκάδες ευκαιρίες φέτος (κυριολεκτικά)!

Δύο είναι τα τινά για έναν παίκτη σαν τον  Αθανασιάδη. Κάποια στιγμή να επιστρέψει στα αριθμητικά του δεδομένα και να τα βελτιώσει (πριν ξεκινήσει η φετινή χρονιά μετρούσε 101 γκολ και 31 ασίστ σε 260 παιχνίδια, σούπερ συγκομιδή για Έλληνα ποδοσφαιριστή) ή να μην υπάρξει περεταίρω πρόοδος στο παιχνίδι του (δεδομένου ότι δεν έχει παίξει ποτέ στο εξωτερικό).

Και ο ίδιος ξέρει πως ίσως μία αλλαγή περιβάλλοντος να τον ανεβάσει επίπεδο, όσο τουλάχιστον χρειάζεται για να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ σε 2-3 χρόνια και να είναι πράγματι καλύτερος και πολυτιμότερος.  Για να δούμε πόσα θα ζητήσει ο Ιβάν Σαββίδης και τι προσφορές θα έρθουν. Δεδομένης της ηλικίας και των καταγεγραμμένων στατιστικών στοιχείων, είναι μάλλον απίθανο να μην πέσουν στο τραπέζι γερές προτάσεις.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα