Αφήνει τον  Πανιώνιο ο Μιλόγιεβιτς

Φανταστική δουλειά από τον Ουζουνίδη, ακόμη καλύτερη από τον Μιλόγιεβιτς, και ο Πανιώνιος είναι υποχρεωμένος να ψάξει πάλι για προπονητή. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης, με την καταπληκτική ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια και την αύρα που έχει αποκτήσει τα τελευταία χρόνια, δεν αναδεικνύει μόνο παίκτες, αλλά και προπονητές.

Οι Μαρίνος Ουζουνίδης και Βλάνταν Μιλόγεβιτς βοήθησαν και βοηθήθηκαν από τον Πανιώνιο που πρέπει να ψάξει τον αντικαταστάτη του Σέρβου κόουτς, ο οποίος μετά τα Play Off θα ταξιδέψει στην Κύπρο για να ξεκινήσει δουλειά στον ΑΠΟΕΛ.

Η ομάδα της Λευκωσίας μπορεί να του προσφέρει πολλά περισσότερα χρήματα και ο Βλάνταν φεύγει από τον Πανιώνιο σαν φίλος, αφού έβγαλε εις πέρας τη φετινή του αποστολή και με το παραπάνω, χωρίς στην πραγματικότητα να έχει κάνει κάποια δική του επιλογή στην ομάδα, βλέποντας επίσης τον χειμώνα την ομάδα του να αποδυναμώνεται.

Ο 47χρονος τεχνικός θα μεταβεί άμεσα στην Κύπρο για τις υπογραφές, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως τα έχει βρει σχεδόν σε όλα με τους «Έλληνες» της Λευκωσίας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα