Αφήνει υποσχέσεις ο Ουρουγουανός Καμπρέρα που εξετάζει η ΑΕΚ

Ο ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΣΑΡΑΓΟΣΑ ΕΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΕΡΗ ΚΡΑΣΗ

Ο Λεάντρο Καμπρέρα έχει αγωνιστεί σε 242 παιχνίδια στην καριέρα του, «τρέχει» εντυπωσιακά σταθερότατη πορεία με γεμάτες χρονιές, πλησιάζει τα 26 – ιδανική ηλικία – και κουβαλάει τα χαρακτηριστικά που πρέπει να διέπουν έναν κεντρικό αμυντικό, ύψος, όγκο, ταχύτητα, τραχύτητα.

Το πρόβλημα με τον στόπερ της Ρεάλ Σαραγόσα είναι πως οι παραστάσεις του προέρχονται από τη Β’ Ισπανίας και καλείται να έρθει σε μία ΑΕΚ πρωταγωνίστρια. Είναι σίγουρα μία μετάβαση που μπορεί να πιάσει, μπορεί και όχι.

Δεν έχει άλλα περιθώρια οικονομικά η ΠΑΕ που είδε και έπαθε με τον Λέσκοτ και αρχίζει να αντιλαμβάνεται πως η ΑΕΚ χρειάζεται παίκτες δυναμικούς, να μπορούν να «βγάλουν» μία μεγάλη χρονιά και το σημαντικότερο, μεγαλύτερη ποσότητα στο ρόστερ, καθώς φέτος ίσως και να χρειαστούν 28 παίκτες στην α’ ομάδα {αφού πάμε για σεζόν 50 (και βάλε) αγώνων}.

Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει τους ανθρώπους που χρειάζονται για να εκτιμήσουν ποδοσφαιριστές του ισπανικού χώρου, όπως και τη δυνατότητα να μαθαίνει ατζέντες μεγάλων ισπανικών ομάδων, άρα και τις δικές τους εκτιμήσεις για συγκεκριμένους παίκτες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα