«Αφήστε την οικογένειά μας μόνη»

Από τη στιγμή που ο Μίκαελ Σουμάχερ εισήχθη στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Γκρενόμπλ ήταν αναμενόμενο πως πλήθος εκπροσώπων ΜΜΕ θα έκανε την εμφάνισή του ώστε να συλλέξουν πληροφορίες που θα προλάβαιναν τα επίσημα ιατρικά ανακοινωθέντα.

Μετά από μία εβδομάδα νοσηλείας φαίνεται πως η σύζυγός του Κορίνα, ενοχλήθηκε σε μεγάλο βαθμό από τις μη διασταυρωμένες πληροφορίες που διαρρέονται καθημερινά στον Τύπο σχετικά με την πορεία της υγείας του Γερμανού θρύλου του μηχανοκίνητου αθλητισμού, με αποτέλεσμα να απευθύνει έκκληση ώστε να αποχωρήσουν από το νοσοκομείο και να αφήσουν τόσο την οικογένειά της όσο και τους γιατρούς ήσυχους.

«Σας παρακαλώ, βοηθήστε μας στον κοινό αγώνα που δίνουμε με τον Μίχαελ. Είναι πολύ σημαντικό να αφήσετε τους γιατρούς και το νοσοκομείο να εργαστούν με την ησυχία τους. Εμπιστευτείτε την επίσημη ενημέρωση που δίνεται από τους γιατρούς και εγκαταλείψετε την κλινική. Σας παρακαλώ, αφήστε την οικογένειά μας μόνη», ανέφερε η Κορίνα Σουμάχερ σε γραπτή της δήλωση αλλά είναι αμφίβολο κατά πόσο θα εισακουστεί η επιθυμία της.

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα