Αφαίρεσης τριών βαθμών από Καλλιθέα και Σπάρτη

Ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών επέβαλλε το Διαιτητικό Δικαστήριο στις ΠΑΕ Καλλιθέα και Σπάρτη. Για οφειλές, αντίστοιχα, στους ποδοσφαιριστές Στέφαν Στεφάνοβιτς και Αλέξανδρο Γκαλίτσιο αντίστοιχα. Αμφότερες, έχουν προθεσμία τριών ημερών για να εξοφλήσουν τους παίκτες και να μην ενεργοποιηθεί η ποινή από τη Football League.

Aναλυτικά οι αποφάσεις: «Αναφορικά με την, από 13.12.2017 αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Στέφαν Στεφάνοβιτς (Stefan Stefanovic) του Βλάντιμιρ (Vladimir) σε βάρος της ΠΑΕ με την επωνυμία ΠΑΕ ΓΣ Καλλιθέα:

Ενεργοποίησε την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 122/2017 απόφαση του Δικαστηρίου τούτου ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών σε βάρος της ΠΑΕ Καλλιθέα μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος, σύμφωνα με το διατακτικό της υπ’ αριθμ. 469/2017 απόφασής της Α Ε.Ε.Ο.Δ της ΕΠΟ, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης.

Αναφορικά με την, από 20.12.2017 αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Γκαλίτσιου του Ιωάννη, περί επιβολής των κατ’ άρθρο 24 Κ.Ι.Μ.Π ποινών σε βάρος της ΠΑΕ με την επωνυμία ΠΑΕ Σπάρτη:

Επέβαλε στην καθ’ ής η αίτηση ΠΑΕ Σπάρτη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 323 /2017 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα