Αφελάι: «Ενθουσιάστηκα με τον Ολυμπιακό»!

Τις πρώτες του δηλώσεις σαν ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού πραγματοποίησε ο Ιμπραϊμ Αφελάι, τονίζοντας τον ενθουσιασμό που νιώθει, ενώ ευχήθηκε να έχει με την ομάδα μία πολύ καλή σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ολλανδός στο επίσημο κανάλι της ομάδας:
«Νιώθω υπέροχα! Από την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι ο Ολυμπιακός θέλει να με αποκτήσει ένιωσα ενθουσιασμό και χαίρομαι που είμαι εδώ τώρα! Όταν έφτασα και είδα ότι ο κόσμος ήταν τόσο χαρούμενος που με είδε, μου μετέδωσε πολύ έντονα ευχάριστα συναισθήματα! Ανυπομονώ να περάσουμε μαζί με τον κόσμο μία σπουδαία χρονιά!

Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα. Δεν έχει σημασία για εμένα το αν παίζει ή όχι στο Champions League. Είναι μία ομάδα η οποία στοχεύει πάντα στο να παίρνει πρωταθλήματα! Ελπίζω να μπορέσουμε μαζί να κάνουμε ωραία πράγματα τη σεζόν που έρχεται! Ανυπομονώ και να προπονηθώ με τους νέους συμπαίκτες μου. Να τους γνωρίσω! Από εκεί και πέρα, θυμάμαι που είχα αγωνιστεί στο γήπεδο Καραϊσκάκη, στο παρελθόν και οι φίλαθλοι ήταν ιδιαίτερα φανατικοί! Πλέον θα είναι και με εμένα! Αυτό με κάνει και νιώθω πολύ όμορφα»!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα