Αφεντικό… για πάντα!

Ο ΟΦΗ μπορεί να απουσιάζει τα τελευταία χρόνια από τη Σούπερ Λιγκ αλλά στην Κρήτη παραμένει απόλυτος κυρίαρχος, κάτι που φρόντισε να αποδείξει στο τοπικό ντέρμπι του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Πλατανιά.

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου επικράτησε 1-0 στο «Γεντί Κουλέ», πραγματοποιώντας αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση, ενώ αντίθετα οι «ερυθρόλευκοι» των Χανίων κινδυνεύουν πολύ σοβαρά να αποχαιρετήσουν πρόωρα το θεσμό.

Οι γηπεδούχοι είχαν στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης τον… αέρα της μεγάλης ομάδας και η διαφορά κατηγορίας που τους χωρίζει από τους αντιπάλους τους δεν φάνηκε σε κανένα σημείο του αγώνα.

Το μοναδικό τέρμα σημείωσε στο 9’ ο Χαντί μετά από εξαιρετική προσπάθεια και σέντρα του Κοιλιάρα από αριστερά, με τον ΟΦΗ να χάνει στη συνέχεια και τις πιο σημαντικές ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ.

ΟΦΗ (Ν. Παπαδόπουλος): Στρέζος, Νάστος, Ορτέγκα, Κουσκουνάς, Χαντί (87′ Λεάλ), Μάρτος (73′ Όγκμποε), Παπαστεριανός (79′ Ρούσσος), Κομεσίδης, Κοιλιάρας, Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γ. Παράσχος): Κοκκαλάς, Δημούτσος, Στανισάβλιεβιτς, Αγγελόπουλος, Παπανικολάου, Ζίκο (46′ Κοροβέσης), Πλιάτσικας, Πριντέτα, Ουές Αμπντούλ (78′ Γκζέλτσακ), Καρυπίδης (46′ Κρος), Μπούντνικ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα