Αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ ο Ρόμπερτ!

Κίνηση με τεράστιο νόημα από το μεγάλο αστέρι του ΠΑΟΚ, τον Ρόμπερτ Μακ. Ο Σλοβάκος ποδοσφαιριστής, ο παίκτης του ελληνικού πρωταθλήματος με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής στο Euro της Γαλλίας, αποφάσισε να αφήσει τις… βαρετές διακοπές του και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του «Δικεφάλου του βορρά» εν’ όψει των προκριματικών του Champions League.

Η κίνηση αυτή εκτιμήθηκε πάρα πολύ από τη διοίκηση που δείχνει ενθουσιασμένη με το ότι ο Μακ δείχνει υπερβάλλοντα ζήλο και κίνητρο για επιπλέον διάκριση, παρά το ότι μόλις πρόσφατα μετείχε σε ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και μάλιστα με σχετικά επιτυχία. Πρόκειται για μία απόφαση που αποδεικνύει εκτός των άλλων την αφοσίωση του παίκτη και την προσήλωσή του στους στόχους του συλλόγου, παρά το ότι ακούγονται πολλές πληροφορίες για προτάσεις στα γραφεία της ΠΑΕ που εξετάζονται (βλέπε άλλο άρθρο της «Α»)

Η διοίκηση έχει εκτιμήσει ιδιαίτερα αυτή την πρωτοβουλία του Μακ, καθώς δεν μιλάμε για μία ή δύο μέρες, αλλά για ένα γεμάτο πενθήμερο και προφανώς αν έλθει η μεγάλη πρόκριση με τη συμβολή του Σλοβάκου και στη συνέχεια ο παίκτης θελήσει μετεγγραφή, τότε οι ΠΑΟΚ δεν τα του κλείσει το δρόμο. Αν και εδώ που τα λέμε, ο Ρόμπερτ σαν να δείχνει ότι περισσότερο θέλει να μείνει στην ομάδα, παρά να φύγει για άλλες πολιτείες.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα