Αφού δεν είναι δεξί μπακ, κύριε Κλοπ!

Χωρίς την παρουσία Ελλήνων ποδοσφαιριστών συνεχίζεται η διοργάνωση του Champions League, αφού η Μπορούσια του Σωκράτη Παπασταθόπουλου έγινε βορά στις ορέξεις του Κάρλος Τέβες και της παρέας του. Το σαρωτικό 0-3 της Γιουβέντους μέσα στο Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ τα λέει όλα.

Την προηγούμενη μέρα είχε πει αντίο και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος της Λεβερκούζεν. Προκαλεί εντύπωση, πάντως, που για μία ακόμη φορά ο προπονητής της Ντόρτμουντ, Γιούργκεν Κλοπ, πειραματίστηκε με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο και τον χρησιμοποίησε στο δεξί άκρο της άμυνας, προφανώς για να χωρέσει στην ενδεκάδα και τους Σούμποτις, Χούμελς.

Το κόλπο αυτό δεν έπιασε! Η Γιουβέντους σκόραρε με το καλημέρα και ήρθε ο ουρανός σφοντύλι στους γηπεδούχους που δεν κατάφεραν ποτέ να απειλήσουν. Ο Σωκράτης αμυντικά δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα (αν και στο 0-3 πουλάει την μπάλα), αλλά επιθετικά δεν μπόρεσε να προσφέρει το παραμικρό. Η θέση αυτή δεν του ταιριάζει…

Για όσους έχουν μνήμη το πείραμα με τον Παπασταθόπουλο στα δεξιά της άμυνας το επιχείρησε πρώτος ο Λορένσο Σέρα Φερέρ το 2007 στο ντέρμπι της Λεωφόρου μεταξύ του ΠΑΟ και της ΑΕΚ. Ούτε τότε έπιασε, με την Ένωση να ηττάται με 2-1.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα