Αφωνία από τα βαριά ονόματα του ΠΑΣΟΚ

Η φημολογία των προηγούμενων ημερών για την ύπαρξη του ονόματος της Φώφης Γεννηματά στην λίστα Μπόργιανς που διερευνά η δικαιοσύνη έχει προκαλέσει αναταραχή στο Κίνημα. Και μπορεί η ίδια να αντέδρασε με την κατάθεση αγωγής κατά εβδομαδιαίας εφημερίδας, όμως δημιουργούνται πολλά ερωτηματικά, ενώ πλέον όπως λένε πηγές της Χαριλάου Τρικούπη δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει συναίνεση σε τίποτα με την κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου.
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, λοιπόν, αντέδρασε άμεσα σε ότι αφορά δημοσίευμα που την εμπλέκουν με την λίστα Μπόργιανς, θεωρώντας ότι το δημοσίευμα είναι προϊόν του Μαξίμου. Γι’ αυτό και στην επίσημη ανακοίνωση της τονίζει πως “δυνάμωσαν με χυδαίο λαϊκισμό, κυβέρνησαν με ψέματα, τελειώνουν με αθλιότητες και φασιστικές μεθόδους. Με Βαξεβάνηδες και Καλογρίτσες δεν πρόκειται να διασωθεί ο Πρωθυπουργός. Ας το πάρουν καλά χαμπάρι. Θέλουν πόλεμο και θα τον έχουν”. Η τελευταία πρόταση δείχνει και το τι θα επακολουθήσει. Κι όπως λένε κύκλοι του Κινήματος από εδώ και στο εξής ο Τσίπρας θα καταλάβει τι σημαίνει ΠΑΣΟΚικη ίντριγκα.
Όμως στο ίδιο μοτίβο είναι και η ανακοίνωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, στην οποία μεταξύ άλλων επισημαίνεται: “Θεωρούμε ως ηθικούς αυτουργούς της επίθεσης τον ίδιο τον Πρωθυπουργό και το περιβάλλον του, οι οποίοι εξέθρεψαν για δικό τους όφελος τα κίτρινα δήθεν δημοσιογραφικά εγχειρήματα (κανάλι και εφημερίδα) των συκοφαντών. Έχουμε όμως μπροστά μας και μια μεγάλη πολιτική μάχη κόντρα σε αυτούς που αντιλαμβάνονται ως πολιτική ως λασπομαχία, με όπλα ψέματα, συκοφαντίες και απειλές και με στόχο την εξόντωση όσων δεν συμφωνούν μαζί τους”.
Ερωτηματικά
Ήδη στα social media πολλά στελέχη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, προερχόμενα από την ΔΗΜ.ΑΡ. έσπευσαν να στηρίξουν την κ. Γεννηματά κάνοντας λόγο για λάσπη. Αντίθετα τα βαριά ονόματα του ΠΑΣΟΚ δεν άνοιξαν το στόμα. Τηρούν σιγή ιχθύος αναμένοντας τις κινήσεις της προέδρου του κόμματος. Θεωρητικά οι συνεργάτες της προέδρου του ΠΑΣΟΚ ανέμεναν ότι θα είχαν κάνει δηλώσεις και τα μεγαλοστελέχη του ΠΑΣΟΚ και με λύπη διαπίστωσαν την πλήρη αφωνία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα