Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου «η Κρίσταλ Πάλας»!

 

Δύσκολα τα πράγματα για τον Ολυμπιακό. Όταν λέμε δύσκολα, εννοούμε πως η ΠΑΕ πρέπει να τα βάλει κάτω και να μελετήσει πολύ σοβαρά μία εξαιρετική πρόταση της Κρίσταλ Πάλας για τον Λούκα Μιλοβόγεβιτς που πλησιάζει τα 15.000.000 ευρώ, ποσό που ορίζει ως αφετηρία διαπραγματεύσεων η ελληνική ομάδα για τον Σέρβο μέσο.

Η συγκεκριμένη πρόταση συνοδεύεται και με άλλα ποσά που αφορούν σε ποσοστά μεταπώλησης ή κάποια μπόνους αν ο παίκτης πιάσει κάποιο αριθμό συμμετοχών. Έτσι γίνεται σχεδόν πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις. Και επειδή μιλάμε για ομάδα της Premier League που δεν αποκλείεται σε ένα-δύο χρόνια να πουλήσει τον «Μίλι» σε μεγαλύτερο κλαμπ με διπλάσιο ποσό, στην ΠΑΕ πρέπει να έχουν καθαρή σκέψη για το ποσοστό μεταπώλησης.

Την ίδια ώρα, όμως, έχουμε να κάνουμε με τον καλύτερο παίκτη του Ολυμπιακού, έναν ποδοσφαιριστή που τα δίνει όλα και έχει γίνει ένα με την ομάδα, βοηθούμενος και από τις… καταβολές του (βλέπε Ερυθρός Αστέρας). Σε αντίστοιχη περίπτωση πριν από χρόνια, ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής θα μπορούσε να έμενε για πάντα στο λιμάνι (όπως ο Τζόρτζεβιτς) και να μην έμπαινε καν στην κουβέντα η πώληση. Φέτος, όμως, τα πράγματα δεν πήγαν στον Ολυμπιακό όπως θα τα περίμενε το οικονομικό επιτελείο, αφού χάθηκε η είσοδος στους ομίλους του Champions League και δεν υπήρξε άλλη πώληση. Τα 15 εκατομμύρια, λοιπόν, θα αποτελέσουν «ένεση» και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς! Το αν θα αντικατασταθεί επάξια ή το αν είναι απαραίτητος φέτος για να επιτευχθούν οι στόχοι είναι ζητήματα που άπτονται του τεχνικού τιμ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα