Αύριο συνεδριάζει η συντονιστική επιτροπή για το συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής

Αποδεικνύοντας μία πρωτοφανή ωριμότητα, που ουδείς ανέμενε με βάση τα όσα είχαν ειπωθεί προεκλογικά ανακοινώθηκε η Συντονιστική Γραμματεία της Οργανωτικής Επιτροπής για το ιδρυτικό συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής. Έτσι στην Συντονιστική Γραμματεία συμπεριλήφθησαν πρόσωπα από όλα τα κόμματα και τις Κινήσεις. Μάλιστα η πρώτη συνεδρίαση του οργάνου θα διεξαχθεί αύριο Τρίτη στις 5 το απόγευμα στα γραφεία της ΔΗΜ.ΑΡ.

Στην συντονιστική γραμματεία μετέχουν οι Ολυμπία Αναστασοπούλου, Τόνια Αντωνίου, Κώστας Ασκούνης, Χαράλαμπος Βαρδίκος, Νίκος Διακουλάκης, Αθηνά Δρέττα, Νίκος Ιωσήφ, Βασίλης Καπετανγιάννης, Παναγιώτης Καρκατσούλης, Μιχάλης Καρχιμάκης, Μιχάλης Κατρίνης, Οδυσσέας Κορακίδης, Πωλίνα Λάμψια, Θόδωρος Μαργαρίτης, Γιάννης Μεϊμάρογλου, Νίκος Μπίστης, Γιώργος Μπουλμπασάκος, Θάνος Μωραΐτης, Αφροδίτη Παπαθανάση, Γιώργος Πίτσος, Χρήστος Πρωτόπαπας, Δημήτρης Ρέππας, Νίκος Σαλαγιάννης, Φίλιππος Σαχινίδης Ανδρέας Σπυρόπουλος, Δημήτρης Τσιόδρας, Μιχάλης Χάλαρης, Δημήτρης Χατζησωκράτης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο Γρηγόρης Ψαριανός.

Στη Συντονιστική Γραμματεία μετέχουν επίσης εκ μέρους της επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, ο διευθυντής του Πολιτικού της Γραφείου Μανώλης Όθωνας και από ένας εκπρόσωπος των μελών του Πολιτικού Συμβουλίου, όπως αποφασίστηκε στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου, τις παραμονές των Γιορτών, επικεφαλής της ορίστηκε ο Βασίλης Κεγκέρογλου, γραμματέας της Κ.Ο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και στενός συνεργάτης της Φώφης Γεννηματά.

Η συνολική σύνθεση της Οργανωτικής Επιτροπής θα καθοριστεί τις επόμενες μέρες και σε αυτήν πρόκειται να μετέχουν σχεδόν 300 στελέχη από όλη την Ελλάδα. Κατά πάσα πιθανότητα η πανηγυρική συνεδρίαση της αναμένεται να πραγματοποιηθεί στα μέσα Ιανουαρίου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα