Βάζει γκολάρες… δανεικές

Αυτό που συμβαίνει με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο είναι από τα άγραφα. Ο 25χρονος Έλληνας αμυντικός έχει αγωνιστεί σε τέσσερις ομάδες στην Μπουντεσλίγκα και για κάποιον παράξενο λόγο, παρά το ότι πάντα αποδίδει τα μέγιστα όταν είναι καλά στην υγεία του, δεν μπορεί να στεριώσει σε ομάδα.

Η αρχή έγινε το 2010 όταν η Σάλκε έδωσε 2.000.000 ευρώ και απέκτησε τον 18χρονο τότε Κυριάκο, μία μετεγγραφή που συζητήθηκε αρκετά εκείνη την εποχή, αφού θεωρήθηκε πολύ μεγάλο βήμα για την ηλικία του. Στη γερμανική ομάδα έκανε πράγματα και θαύματα εκείνη την πρώτη χρονιά, έπαιξε στον τελικό γιορτή της Σάλκε – νίκησε 5-0 την Ντούισμπουργκ και πανηγύρισε το Κύπελλο Γερμανίας – ενώ έφτασε στους «4» του Champions League. Όλα έδειχναν πως ο Παπαδόπουλος έχει κάνει μία εξαιρετική επιλογή και η Σάλκε το ίδιο.

Τον Ιούλιο της επόμενης χρονιάς όλα ξεκίνησαν μαγικά, αφού η Σάλκε πήρε το Σούπερ Καπ κόντρα στη μισητή Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ο Κυριάκος έπαιξε σε 46 παιχνίδια, έβαλε 5 γκολ, έφτασε στους «8» του Europa League, ενώ φανταστικό ήταν και το ξεκίνημά του τη νέα σεζόν με 16 ματς και δύο γκολ, συμμετοχές πάλι στο Champions League, μέχρι που ήρθε εκείνος ο τραυματισμός στο γόνατο, σε μία εποχή που κοστολογούταν στα 18.000.000 ευρώ!

Από τότε, δυστυχώς, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος δεν μπορεί να στεριώσει σε ομάδα, έχει παίξει σε Λεβερκούζεν, Λειψία και τώρα Αμβούργο ως δανεικός και παρά το ότι δεν μπορεί να βρει σταθερή στέγη, όπου κι αν πηγαίνει αποδίδει! Στη Λειψία δεν του δόθηκαν ευκαιρίες, αλλά στο Αμβούργο έχει παίξει τρία 90λεπτα και μάλιστα στο τελευταίο σκόραρε κόντρα στην ομάδα που ανήκει, τη Λεβερκούζεν, πανηγυρίζοντας έντονα! Μακάρι να βρίσκεται σε καλή κατάσταση ο Κυριάκος, διότι είναι μεγάλο κεφάλαιο για την Εθνική μας ομάδα

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα