Βάζει μπρος τις ανανεώσεις ο Παναθηναϊκός

Ανανεώσεις συμβολαίων και μετά μεταγραφές… Ο Παναθηναϊκός βάζει μπρος το πλάνο επαφών με παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το 2017 ή και φέτος, ώστε να γνωρίζει, από τη μία ποιοι παίκτες έχουν διάθεση να μείνουν και ποιοι να αποχωρήσουν.

Ο λόγος είναι προφανής και αφορά μία τακτική που ακολουθούν όλες οι σοβαρές ανά τον κόσμο ομάδες στον πλανήτη. Ένα χρόνο πριν ο παίκτης μείνει ελεύθερος, ή θα επεκτείνει τη συνεργασία του, ή θα παραχωρείται, ώστε να αποφέρει χρήματα στο σύλλογο.

Η αρχή θα γίνει με τον Κάρλος Ζέκα. Ο Πορτογάλος αξίζει νέο συμβόλαιο και στον Παναθηναϊκό είναι πρόθυμοι να το προσφέρουν. Ωστόσο, υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της Ιταλίας, οπότε η κατάσταση περιπλέκεται. Εάν ο Ζέκα έχει σκοπό να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του, τότε ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει να τον απελευθερώσει από τώρα, ώστε να βάλει ένα καλό ποσό στο ταμείο του.

Το συμβόλαιο του Ζέκα λήγει το 2017 και το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται στην Ελλάδα ο ατζέντης του, προκειμένου να συζητήσει με τους «πράσινους».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα