Βάζει πλώρη για άλλο κανάλι ο Π.Κωστόπουλος

ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΠΡΟΣΜΕΝΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ALPHA

Η είδηση της αποχώρησης του Πέτρου Κωστόπουλου από τον Αlpha έσκασε σαν βόμβα στα δημοσιογραφικά γραφεία. Κι αυτό γιατί το “Βράδυ” έκανε καλύτερα ποσοστά από πέρυσι και κανείς δεν περίμενε πως η συνεργασία των δύο πλευρών θα τελείωνε έτσι απρόβλεπτα μεσούσης της τηλεοπτικής περιόδου.

Ήταν όμως όντως έτσι απρόβλεπτα; Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει εξαρχής για συγκεκριμένα επεισόδια. Κι όσο κι αν υπήρχε διάχυτη η αισιοδοξία πως η εκπομπή δεν θα έριχνε τίτλους τέλους, συνέβη.

Παράλληλα, η μέρα αλλά και η ώρα προβολής της εκπομπής “Βράδυ” έπαιξαν το ρόλο τους, ενώ δεν υπήρχε σύμπνοια απόψεων και στην επιλογή των καλεσμένων. Άλλη άποψη είχε ο παρουσιαστής για τους ανθρώπους από τους οποίους θα έπαιρνε συνέντευξη και άλλη οι ιθύνοντες του καναλιού.

Ήδη, ο Πέτρος Κωστόπουλος έχει ξεκινήσει επαφές με άλλα κανάλια, προκειμένου να συνεχίσει την εκπομπή του, χωρίς ωστόσο προς το παρόν να έχουν ευοδωθεί κάποιες συζητήσεις. Με δεδομένο ότι το MEGA έχει σταματήσει το πρόγραμμά του και ο ΑΝΤ1 παρουσιάζει το ίδιο πρότζεκτ με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, στη μάχη για το “Βράδυ” θα μπαίνουν STAR και Epsilon, χωρίς φυσικά να αποκλείεται και μία συνεργασία έκπληξη με τον ΣΚΑΪ.

Να υπενθυμίσουμε βέβαια, πως ο Πέτρος Κωστόπουλος ανέλαβε τον περασμένο Νοέμβριο και την ευθύνη των Lifestyle Μέσων του ομίλου DPG του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα