Βάζει όλα τα «δεκάρια» ο Μπέντο

Πάει, πέρασε το 4-4-2 που δοκίμασε ο Πάουλο Μπέντο στο Λάρισα, το σύστημα που πολλοί φίλοι του Ολυμπιακού παραδοσιακά το ζητούσαν, με τη λογική ότι στην Ελλάδα η ομάδα τους δεν έχει αντίπαλο, μπορεί να κυριαρχεί κόντρα σε οποιονδήποτε και να φορτώνει την αντίπαλη περιοχή με φορ.

Έτσι όπως το εφάρμοσε όμως ο Μπέντο, το ασχήμυνε και πλέον υποχρεώνεται να επιστρέψει στο δοκιμασμένο, πιο εποχιακό 4-2-3-1, και με αυτή την παράταξη να κοντράρει τον ΑΠΟΕΛ στο ματς της Πέμπτης για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Οι Πειραιώτες κρατάνε το εκτός έδρας τρίποντο της πρεμιέρας που τους καθιστά φαβορί για την πρόκριση, αλλά προερχόμενοι από την κάκιστη εμφάνιση και ήττα στο AELFC Arena και με την ΑΕΚ να έρχεται την επόμενη Κυριακή για το πρωτάθλημα, δεν έχουν πολλά περιθώρια για ήττα με τον ΑΠΟΕΛ. Το κυριότερο για την ομάδα του Μπέντο είναι να δείξει καλό πρόσωπο, γιατί το ματς στη Θεσσαλία ήταν πισογύρισμα.

Όλα δείχνουν ότι ο Πορτογάλος θα χρησιμοποιήσει τον Ιντέγιε μπροστά, τους Μάριν και Φορτούνη στα χαφ (κάποιον «δεκάρι», κάποιον στα άκρα) και μαζί τους Καμπιάσο, Μιλοβόγεβιτς και μάλλον τον Πάρντο, με τον Τσόρι να αποτελεί επιλογή από τον πάγκο. Ο Μπέντο δεν μπορεί να κάνει αλλιώς, καθώς το 4-4-2 δεν τον δικαίωσε και δεν υπάρχει κάποιο άλλο σύστημα δουλεμένο, ενώ ο ΑΠΟΕΛ είναι καλή ομάδα και δουλεμένη και είναι σίγουρο ότι θα βάλει δύσκολα στους «ερυθρόλευκους».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα