Βάσιμες οι ελπίδες πρόκρισης

Ο προπονητής της Εθνικής Βελγίου του είπε ξεκάθαρα: « Δεν θα ατιμάσουμε ποτέ την διοργάνωση. Θα πάμε να κερδίσουμε τα δύο επόμενα ματς. Να είστε ήσυχοι και ήρεμοι ότι θα πάμε για νίκη με Βοσνία και Κύπρο»!

Αφού, λοιπόν, το είπε ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ δεν έχουμε λόγο να μην τον πιστέψουμε! Η Εθνική μας ομάδα μετά την ήττα από το Βέλγιο με 1-2 χρειάζεται πλέον δύο νίκες και μία απώλεια βαθμών των Βόσνιων για να επανέλθει στη δεύτερη θέση που μάλλον οδηγεί στα μπαράζ (λέμε μάλλον, διότι υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο η δεύτερη θέση του ομίλου μας να είναι η χειρότερα των εννέα, άρα να μην μπει στη διαδικασία των μπαράζ).

Η αλήθεια είναι πως το Βέλγιο είναι σε άλλο επίπεδο και σίγουρα μπορεί να νικήσει μέσα στη Βοσνία. Το ζητούμενο είναι η διάθεση που θα δείξει και η θέληση.  Το καλό είναι ότι στο Ranking της FIFA υπολογίζονται όλα τα αποτελέσματα και οι Βέλγοι χρειάζονται τους βαθμούς, όπως και το ρεκόρ συγκομιδής βαθμών και καλύτερης επίθεσης.

Όλα θα κριθούν σε ένα μήνα. Στις 7/10 η Ελλάδα παίζει στη Λευκωσία με την Κύπρο και η Βοσνία υποδέχεται το Βέλγιο. Μετά από τρεις μέρες, η Ελλάδα υποδέχεται το Γιβραλτάρ και η Βοσνία παίζει στην Εσθονία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα