«Βέτο» Σερ Άλεξ για Μουρίνιο!

Ανατροπή δεδομένων φέρεται να υπάρχει τοις τελευταίες ώρες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και άλλοι επιφανείς παράγοντες και παλαίμαχοι παίκτες, θέτουν ανοικτά «βέτο» κατά της πρόσληψης του Ζοσέ Μουρίνιο στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Μόλις ένα 24ωρο μετά την κατ’ αρχήν συμφωνία του Πορτογάλου τεχνικού με τη διοίκηση των «κόκκινων διάβολων», σηκώθηκαν οι… φλόγες της κόλασης στο Μάντσεστερ, καθώς πολλοί είναι εκείνοι, με επικεφαλής τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον που αντιτίθενται στην παρουσία του Μουρίνιο στον πάγκο της ομάδας και προτείνουν την ανάθεση της τεχνικής ηγεσίας στον Ράιαν Γκιγκς.

Όπως μετέδωσε το BBC, αρκετές επιφανείς προσωπικότητες του συλλόγου είναι κατά της πρόσληψης του Πορτογάλου προπονητή. Ανάμεσά τους φέρονται να είναι ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο Σερ Μπόμπι Τσάρλτον, αλλά και ο άλλοτε εκτελεστικός διευθυντής Ντέιβιντ Τζιλ, που πλέον είναι αντιπρόεδρος της αγγλικής ομοσπονδίας και μέλος της FIFA.

Το δεδομένο είναι ότι θα αποχωρήσει, το αργότερο μέχρι το τέλος της σεζόν, ο Λουίς Φαν Γκάαλ. Τη θέση του Ολλανδού διεκδικεί ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος όμως, δεν τυγχάνει της αποδοχής μεγάλης μερίδας των ανθρώπων που λαμβάνουν μέρος στη λήψη των αποφάσεων στον βρετανικό σύλλογο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα