Βήμα πρόκρισης ο Αστέρας Τρίπολης στα Τρίκαλα (0-2)

Παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του, ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 2-0 στα Τρίκαλα κόντρα στην τοπική ομάδα, πραγματοποιώντας βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αν, μάλιστα, δεν υπήρχε κάτω από τα δοκάρια των γηπεδούχων ένας εκπληκτικός Σιδεράκης, το σκορ θα μπορούσε να έχει πάρει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις για τους Αρκάδες.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 39ο λεπτό, όταν ο Ιωαννίδης έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, ο Σιδεράκης αρχικά απομάκρυνε, αλλά ο Νίκος Καλτσάς πήρε το ριμπάουντ και με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 50′, ο Ιγκλέσιας έβγαλε διαγώνια μπαλιά στον 24χρονο, ο οποίος μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή των Τρικάλων και με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Γ. Γεωργιάδης): Σιδεράκης, Σανδραβέλης, Βέρτζος, Λεάντρο, Γκόλιας, Ριζογιάννης, Μουμίν, Ρομπέρ (67′ Στεφάνοβιτς), Μπαϊκαρά, Αρναρέλλης (46′ Μαρουκάκης), Γιαννιτσάνης (79′ Κουσκουνάς).

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Μπέρτος, Σελίν, Κυριακόπουλος, Ιγκόρ (58′ Μπαστιάνος), Ντουντού (71′ Χαμντανί), Ιγκλέσιας, Δημούτσος (52′ Στανισάβλιεβιτς), Ιωαννίδης, Κώτσιρας, Καλτσάς.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα