Βίαζε τη γυναίκα του για ένα χρόνο ενώ εκείνη κοιμόταν και μαγνητοσκοπούσε τα πάντα!

Να είσαι παντρεμένος και να… βιάζεις επί ένα χρόνο τη γυναίκα σου ενώ εκείνη κοιμόνταν  αλλά και να την βιντεοσκοπείς, είναι κάπως περίεργο αλλά και βιτσιόζικο. 

Πιο συγκεκριμένα, μία φρικτή ιστορία σεξουαλικής κακοποίησης και ενδοοικογενειακής βίας ήρθε στο φως της δημοσιότητας από Βρετανικά ΜΜΕ αφού ένα ζευγάρι από το Nιουκάστλ παντρεύτηκε πριν από δέκα χρόνια και σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία που μετέδωσε ο Independent, ο άνδρας βίαζε ανά τακτά χρονικά διαστήματα την σύζυγό του στο κρεβάτι τους, ενώ εκείνη κοιμόταν για πάνω από ένα χρόνο.

Το ανατριχιαστικό στοιχείο ήταν πως ο άντρας μαγνητοσκοπούσε τις πράξεις του με το κινητό του και κρατούσε αρχείο.

Πώς το ανακάλυψε η γυναίκα του

Η γυναίκα ανακάλυψε τυχαία αυτό το αρχείο όταν μια μέρα του Μαρτίου του 2017 ο σύζυγός της πήγε στη δουλειά αλλά ξέχασε να πάρει μαζί του το κινητό του.

Εκείνη για κάποιον λόγο ήθελε να ψάξει το κινητό του. Κάποια αρχεία ήταν κλειδωμένα και αυτό την έκανε ακόμα πιο καχύποπτη.

Εν τέλει κατάφερε να ανοίξει τα αρχεία και οι εικόνες ήταν σοκαριστικές. Ο άντρας της ασελγούσε στο κορμί της ενώ εκείνη κοιμόταν.

Αμέσως τον πήρε τηλέφωνο στη δουλειά του και του είπε ανέφερε σοκαρισμένη την ανάκαλυψή της. Ο σύζυγός της δεν επέστρεψε στο σπίτι αλλά επέλεξε να παραδοθεί στην αστυνομία.

«Έκανα σεξ με την γυναίκα μου. Δεν είχε συναινέσει. Το έμαθε και είδε τα βίντεο στο κινητό μου», ανέφερε ο άντρας στους αστυνομικούς.

Όλα τα στοιχεία της απίστευτης υπόθεσης έγιναν γνωστά κατά την διάρκεια της δίκης του δράστη ο οποίος καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 10 ετών.

Κατά την ανακοίνωση της ποινής ο δικαστής ανέφερε:«Από τον Σεπτέμβριο του 2016 έως τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, την βίαζες και την κακοποιούσες σεξουαλικά ενώ εκείνη αδυνατούσε να συναινέσει στις πράξεις σου.

“Εκτιμώ πως εκμεταλλευόσουν το γεγονός πως είχε πιει και κοιμόταν βαριά.

“Το έκανες για να ικανοποιηθείς σεξουαλικά και της συμπεριφέρθηκες σαν ένα αντικείμενο των φαντασιώσεων σου, αγνοώντας τις επιθυμίες και τις ανάγκες της»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα