“Βίαιο διαζύγιο” για ΣΚΑΪ και Μπογδάνο

Με συνοπτικές διαδικασίες, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος αποτελεί παρελθόν από τον ΣΚΑΪ κι ενώ η εκπομπή του δεν έχει ρίξει τίτλους τέλους. Αφορμή στάθηκαν τα όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής το απόγευμα της Τρίτης στην εκπομπή του: «Ένα μήνα και μία εβδομάδα ο Λουκάς Παπαδήμος στο νοσοκομείο, χτυπημένος από πρώην συντρόφους του Έλληνα πρωθυπουργού και ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν έχει πάει να του πει ένα γεια».

Το πρωί της Τετάρτης, ο κ. Μπογδάνος είχε συνάντηση με ανώτατο στέλεχος του σταθμού, που ζήτησε από τον παρουσιαστή την παραίτηση του. Με δεδομένο ότι ο παρουσιαστής αρνήθηκε να παραιτηθεί, αποφασίστηκε το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών. Επιθυμία του γνωστού δημοσιογράφου ήταν να βγει και σήμερα στην εκπομπή του, προκειμένου να εξηγούσε επακριβώς τι εννοούσε αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα, ωστόσο η διοίκηση δεν του το επέτρεψε.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν από κάποιους μήνες ο ίδιος ο δημοσιογράφος, είχε παραιτηθεί, αλλά δεν είχε γίνει δεκτή.  Έτσι λοιπόν, την εκπομπή «Σκάι στις 3» θα παρουσιάσει σήμερα ο Νίκος Υποφάντης ο οποίος θα βρίσκεται στο τιμόνι για μερικές εβδομάδες ακόμα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα