Βίκυ Παπαλουκά: Η «καυτή» παρουσιάστρια των Ενόπλων Δυνάμεων (εικόνες)

Μπορεί να απείχε τον τελευταίο χρόνο από τα τηλεοπτικά δρώμενα μετά το επεισοδιακό «διαζύγιό» της με τον κανάλι «Ε», όπου για ένα διάστημα παρουσίαζε το δελτίο ειδήσεων, ως αντικαταστάτρια της Ελεονώρας Μελέτη μετά την ξαφνική αποχώρησή της, ενώ συμμετείχε και στο lifestyle μαγκαζίνο που παρουσίαζε η Νανά Παλαιτσάκη, η αναμονή και η ταλαιπωρία όμως άξιζε για τη Βίκυ Παπαλουκά!

Αν και η συνεργασία της με το κανάλι του Φίλιππου Βρυώνη ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, και με τη δημοσιογράφο να μη λέει «όχι» στο να διαφημίζει μέχρι και τα προϊόντα των χορηγών, αφού όσοι τη γνωρίζουν μαρτυρούν ότι είναι μια πρόθυμη και αφοσιωμένη επαγγελματίας, που τα δίνει όλα στη δουλειά και στον εκάστοτε εργοδότη της προς όφελος της επιχείρησής του, έληξε άδοξα.

 

Η Βίκυ Παπαλουκά, σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφόρησαν, όχι μόνο αποχώρησε αναπάντεχα, όχι μόνο για ένα μεγάλο διάστημα διεκδικούσε τα δεδουλευμένα της, αλλά μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο Facebook πετούσε «καρφιά» για το άδοξο τέλος της τηλεοπτικής τους συνεργασία. Αποδεικνύοντας όμως ότι ο επιμένων νικά, έδειξε ότι διαθέτει όλη την τόλμη, εκτός της εμπειρίας που χρειάζεται κατά βάση, για να επιλεγεί να βρίσκεται στο πλευρό της έγκριτης δημοσιογράφου Αλεξίας Τασούλη προκειμένου να παρουσιάζουν από κοινού την εκπομπή «Αρετή και Τόλμη» στην ΕΡΤ.

Η ξανθιά εκρηκτική δημοσιογράφος, που ξεχωρίζει για τις αναλογίες της που παραπέμπουν σε εμφάνιση μοντέλου, κατάφερε να κερδίσει με το σπαθί της τόσο το υπουργείο Άμυνας όσο και την ψυχή της ΕΡΤ, Λάμπη Ταγματάρχη, ώστε να γίνει η τηλεοπτική κυρία των εκπομπών των ενόπλων δυνάμεων. Μητέρα ενός παιδιού, λατρεύει τα ταξίδια, τα σπορ, αλλά και τα κέντρα νυχτερινής διασκέδασης, όπως κάθε νέα και μοντέρνα γυναίκα. Η μόνη φορά που απασχόλησε με προσωπικό της θέμα τα ΜΜΕ ήταν το 2015, όταν χρειάστηκε να περάσει μία νύχτα στο κρατητήριο για φερόμενη απλήρωτη κλήση της τροχαίας. Την επόμενη μέρα όμως αφέθηκε ελεύθερη, αφού αποδείχτηκε ότι είχε τακτοποιήσει την εκκρεμότητά της στην Εφορία, αλλά από γραφειοκρατικό λάθος δεν είχε ενημερωθεί εγκαίρως το σύστημα του υπουργείου.

 

Εξερευνώντας κάποιος το προφίλ της στο Facebook, ανακαλύπτει πολλές hot φωτογραφίες της, με το βλέμμα να επικεντρώνεται στο σούπερ juicy μπούστο της, ενώ αυτές με το μαγιό που είχε αναρτήσει από τις καλοκαιρινές διακοπές της έχουν διαγραφεί. Στροφή 180 μοιρών παρατηρείται όχι μόνο στο διαδικτυακό προφίλ της, αλλά και στην εξωτερική της εικόνα, αφού τα πιο αποκαλυπτικά και σέξι ρούχα που προτιμούσε, αντικαταστάθηκαν από κομψά ταγιέρ και φορέματα που δεν αφήνουν και πολλά στη φαντασία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα