Βίντεο: Δείτε πού έστησαν γήπεδο οι Νορβηγοί

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ αναλώνονται σε συζητήσεις επί συζητήσεων, οι υποθέσεις περνούν από υπουργεία, δημάρχους, Συμβούλια Επικρατείας, πρωθυπουργούς, ειδικές επιτροπές, προκειμένου να κατασκευάσουν το δικό τους γήπεδο.

Το πρόβλημα; Η έκταση. Δεν έχουν έκταση και ως εκ τούτου, δεν κατασκευάζουν γήπεδο. Βέβαια, ο σοφός ελληνικός λαός έχει βγάλει… ατάκα και για τη συγκεκριμένη περίπτωση. Όποιος δεν θέλει να θερίσει, δέκα μέρες κοσκινίζει. Διότι αν για τους Έλληνες η έκταση είναι πρόβλημα, τότε τι να πουν στη Νορβηγία, οι οποίοι όχι μόνο δεν προβληματίστηκαν για την… έκταση, αλλά κατάφεραν να «στριμώξουν» ένα γήπεδο κανονικών διαστάσεων, σε έναν… βράχο, στα νησιά Λόφοτεν!

Το Χένινγκσβερ Stadium όπως ονομάζεται, στο ομώνυμο χωριό των νησιών Λόφοτεν, στη Νορβηγία, κοσμεί την περιοχή, εμφανίζοντας μία από τις πλέον εντυπωσιακές εικόνες γηπέδου στον κόσμο. Ένας βράχος που δεν χρησίμευε σε τίποτα, μεταμορφώθηκε σε κάτι πολύ ιδιαίτερο, διαφημίζοντας το μικρό ψαροχώρι σε ολόκληρο τον κόσμο.

Μία απλή και πρακτική κίνηση, η οποία αποδεικνύει ότι η θέληση επικρατεί πάντα της δυσκολίας. Για να παραδειγματίζονται ορισμένοι στη χώρα μας, που βλέπουν παντού εμπόδια…

Δείτε τις εικόνες και το βίντεο…

stadium1

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα