Βίντεο: Μπάσκετ και ποδόσφαιρο γιόρτασαν μαζί τη μεγάλη νίκη του ΠΑΟ

Ο Παναθηναϊκός είναι μία οικογένεια. Κάρλος Ζέκα, Τάσος Λαγός και Μλάντεν Πέτριτς γιόρτασαν μαζί με τους παίκτες της ομάδας μπάσκετ τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, δίνοντας το «παρών» στα αποδυτήρια κατά τους πανηγυρισμούς των «πράσινων».

Οι τρεις ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού μετά το τέλος του νικηφόρου ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, έφυγαν… σφαίρα από τη Λεωφόρο για να προλάβουν το μεγάλο ντέρμπι. Αν κι έχασαν ένα μεγάλο κομμάτι από την αρχή του, είδαν το καλύτερο, το τέλος του δηλαδή και συμμετείχαν στο πάρτι των πράσινων.

Δεν δίστασαν μάλιστα να φωτογραφηθούν και να τραβήξουν βίντεο στα αποδυτήρια, ενώ ο Ζέκα κρατούσε μια φανέλα του Διαμαντίδη για να πάρει… αυτόγραφο! Οι τρεις ποδοσφαιριστές μπήκαν στα αποδυτήρια της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, όπου τα είπαν για ώρα με τους συναδέλφους τους της ομάδας μπάσκετ και βέβαια τους έδωσαν συγχαρητήρια για τη μεγάλη νίκη!

Αξίζει να σημειωθεί πως η φανέλα του Ζέκα γέμισε… υπογραφές παικτών, με τον Πορτογάλο να εκφράζει για άλλη μια φορά τον θαυμασμό του στον Διαμαντίδη! Ο Πέτριτς από την πλευρά του, τα είπε για ώρα με τους Σέρβους του «τριφυλλιού» στη δική τους γλώσσα, ενώ φεύγοντας, ο κόσμος τους ζήτησε να κάνουν κι αυτοί το… χρέος τους στο ποδοσφαιρικό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 21 Νοεμβρίου!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα