Βίοι αντίθετοι για Μπαρμπόσα και Μπουονανότε

Ο ένας «έβγαλε» το περσινό πρωτάθλημα της Football League χωρίς να εντυπωσιάσει, προβληματίζοντας τους πάντες για την αδυναμία του να εμφανίσει τον καλό του εαυτό στο χορτάρι με τόσο αδύναμους αντιπάλους. Ο άλλος ήρθε το καλοκαίρι με τυμπανοκρουσίες για να αλλάξει επίπεδο την ΑΕΚ.

Τελικά, αυτός που κάνει τη διαφορά φέτος είναι ο Έλντερ Μπαρμπόσα, με τον Ντιέγκο Μπουονανότε, αντίθετα να έχει δευτερεύοντα ρόλο, παρά το ότι είναι ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ με 4 γκολ. Πως το έχουν καταφέρει αυτό, ένας θεός ξέρει…

Ο Μπαρμπόσα με δύο γκολ και διαρκώς ανοδική τάση δεν βγαίνει πλέον από την ενδεκάδα. Είναι από τους καλύτερους παίκτες της ΑΕΚ σε κάθε αγώνα και θυμίζει το ταλέντο που ανάγκασε την Πόρτο να επενδύσει πάνω του πριν από χρόνια. Αποτελεί μάλλον εσωτερική μετεγγραφή για την Ένωση και η ικανοποίηση της διοίκησης είναι τεράστια, αφού πέραν όλων παίζει σε μία θέση που δεν υπάρχει άλλος με τα χαρακτηριστικά του κι αν δεν ήταν ανεβασμένος, θα δημιουργούσε τεράστιο κενό στο ρόστερ.

Ο Ντιέγκο Μπουονανότε αντίθετα, μπήκε φουριόζος στο ματς με τα Γιάννινα, πήρε μόνος του τη νίκη, αλλά από τότε δεν μπορεί να προσαρμοστεί. Δύο φορές σκόραρε από τότε (στη Βέροια και με τον Ηρακλή) και έδειξε εκνευρισμένος και όχι χαρούμενος και για να μην παίρνει φανέλα βασικού, μάλλον κάτι δεν κάνει καλά.

Με τον Πογιέτ, βέβαια, αλλά και τον  τραυματισμό του Μάνταλου, ίσως επιστρέψει στην ενδεκάδα στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν επιτέλους θα παίξει την μπάλα που γνωρίζει…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα