Βίωσε το θαύμα και έγινε εξώφυλλο στην εφημερίδα «Ορθόδοξη Αλήθεια»: Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός

 

Τον έχουμε δει σε δεκάδες εξώφυλλα τηλεοπτικών περιοδικών και εφημερίδων, αλλά ποτέ δεν φανταζόμασταν ότι θα τον βλέπαμε και σε μία εφημερίδα θρησκευτικού περιεχομένου.

Έχοντας όμως βιώσει ένα θαύμα, ο βαθιά θρησκευόμενος Ρένος Χαραλαμπίδης, είχε πολλά να πει γύρω από αυτό. Ο ηθοποιός είναι ταμένος στην Αγία Ειρήνη τη Χρυσοβαλάντου, και ο λόγος είναι το πρόβλημα υγείας που είχε η μητέρα του και της έλεγαν όλοι οι γιατροί ότι δεν θα κάνει παιδί.

«Όταν έμεινε έγκυος, οι γιατροί επέμεναν ότι, με βάση το ιατρικό ιστορικό της, ήταν αδύνατο αυτό που είχε συμβεί. Γεννήθηκα με καισαρική τομή, γεγονός που χαροποίησε τη μητέρα μου, αφού ήταν σημάδι ότι δεν ήμουν υιοθετημένος! Για ένα μικρό παιδί το όνομα ήταν βαρύ. Οι γονείς μου με φώναζαν Ρένο, αλλά ο δάσκαλος στο σχολείο με φώναζε Ειρηναίο Χρυσοβαλάντη. Αυτό, βέβαια, προκαλούσε τη σχετική καζούρα στην τάξη», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Ο Ρένος Χαραλαμπίδης όπως εξομολογήθηκε,πρόσφατα διάβασε κείμενα μοναχών από το Άγιον Όρος, αλλά και των Γιουνγκ και Φρόιντ, περνώντας από τον κύκλο των ερευνών σε αυτόν της αμφισβήτησης. Τήρησε, όμως, τη ρήση «ερευνάτε τας γραφάς» και, μέσα από τις αλληγορικές ιστορίες των καλόγερων, κατέληξε ότι αυτό που τον εκφράζει περισσότερο είναι μια υγιής σχέση με την Ορθοδοξία.

ττττττττττττττττ

γδδγδ

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα