Βαγγέλης Μάντζαρης μεταξύ δύο κόσμων

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης ολοκλήρωσε τη φετινή του αθλητική δραστηριότητα και βρίσκεται ήδη σε διακοπές, ωστόσο ακόμη κι αν είναι μακριά, οι εξελίξεις γύρω από το όνομά του τρέχουν.

Ο 27χρονος γκαρντ περιμένει την πρόταση ανανέωσης από την πλευρά του Ολυμπιακού και την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός περιμένει κι αυτός τις εξελίξεις για να καταθέσει τη δική του. Θα παίξει με ανοιχτά χαρτιά ο Μάντζαρης, προκειμένου να αναγκάσει τον ΠΑΟ σε καλύτερο συμβόλαιο, ή αν ικανοποιηθεί από την «ερυθρόλευκη» προσφορά θα πει απ’ ευθείας το «ναι» στην τωρινή του ομάδα.

Τα δεδομένα έχουν ως εξής: Ο Μάντζαρης έπαιρνε 450.000 ευρώ από τον Ολυμπιακό και τώρα φέρεται να ζητά 650.000 ευρώ το χρόνο για τριετές συμβόλαιο. Ο ΠΑΟ έχει αφήσει να διαρρεύσει πως μπορεί να ανέβει και άνω των 700.000 ευρώ για τον παίκτη. Μένει να δούμε που θα φτάσει η πρόταση του Ολυμπιακού κι αν θα προλάβει να κάνει αντιπρόταση ο Παναθηναϊκός.

Ο ίδιος ο παίκτης, ίσως με 600 χιλιάρικα να πει το «ναι» στον Ολυμπιακό, ίσως πάλι να ψάχνει περισσότερα λεφτά. Αυτό είναι δικό του θέμα.

Κυκλοφορεί επίσης ένα σενάριο ότι ο ΠΑΟ έχει ήδη καταθέσει μεγάλη πρόταση για τον Μάντζαρη (κοντά στα 2,5 εκ. ευρώ για τριετές συμβόλαιο), το οποίο δεν μπορεί να αποκλειστεί ως σενάριο. Τα πάντα θα έχουν ξεκαθαρίσει μέσα στο μήνα.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης στη σειρά των τελικών σε 26 λεπτά συμμετοχής μέσο όρο είχε: 4,6 πόντους (37,5% δίποντα, 38% τρίποντα, 100% βολές) / 3,2 ριμπάουντ / 2,8 ασίστ / 0,4 κλεψίματα / 0,6 λάθη

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα