Βαθμό κόντρα στην Μπάρτσα με ερασιτέχνες

Κάτι παραπάνω από μία ισοπαλία ήταν αυτή που απέσπασε η Μάλαγα στο «Καμπ Νου» κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Αν κάποιοι έμειναν στο γεγονός ότι απουσίαζαν Μέσι και Σουάρες από την Μπάρτσα, μάλλον δε θα πρόσεξαν την ενδεκάδα των φιλοξενούμενων.

Η Μάλαγα, λοιπόν, είχε πάρα πολλά προβλήματα και παρατάχθηκε στο ματς της Καταλονίας με δύο ερασιτέχνες παίκτες από τις ακαδημίες της, τον 19χρονο Τσάβι Οντιβέρος και τον 20χρονο Πάμπλο Φορνάλς. Αμφότεροι είχαν κι άλλες συμμετοχές στο παρελθόν στην ανδρική ομάδα, αλλά δεν έχουν ακόμη επαγγελματικό συμβόλαιο, ενώ η Ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία επιβάλλει στις ομάδες της Primera Division να χρησιμοποιούν τουλάχιστον επτά επαγγελματίες σε κάθε αγώνα.

Στο 69’ του αγώνα αποβλήθηκε ο Γιορέντε και η Μάλαγα έμεινε ξαφνικά με δέκα παίκτες και οκτώ επαγγελματίες, ενώ στο 83’ ο προπονητής των φιλοξενούμενων υποχρεώθηκε να κάνει αλλαγή και να βγάλει έναν ακόμη επαγγελματία, τον Σάντρο. Στα τελευταία λεπτά, λοιπόν, η Μάλαγα έπαιζε με επτά επαγγελματίες και τρεις ερασιτέχνες! Παρ’ όλα αυτά άντεξε και πήρε το 0-0, ενώ μετά το τέλος του αγώνα έγινε «μανούρα» με αποτέλεσμα να αντικρίσει την κόκκινη κάρτα ο επαγγελματίας Χουάν Κάρλος. Αν αυτή η αποβολή είχε διαδραματιστεί εντός διάρκειας αγώνα, τότε η Μπαρτσελόνα θα μπορούσε να έχει κάνει ένσταση!

Πρόκειται, φυσικά, για ένα ιστορικό παιχνίδι που μάλλον καταδεικνύει την εξέλιξη που θα έχει το φετινό πρωτάθλημα Ισπανίας. Η Μπαρτσελόνα δεν είναι στα καλύτερά της και ο Λιονέλ Μέσι έχει κάθε εβδομάδα περίπου στομαχικά θέματα, ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο «πετάει». Η Ρεάλ Μαδρίτης με ένα μόλις πρωτάθλημα τα τελευταία οκτώ χρόνια είναι φέτος το φαβορί!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα