Βαλβέρδε: «Θυμάμαι το πάθος του κόσμου του Ολυμπιακού»

Στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ως αντίπαλος θα επιστρέψει την Τρίτη (31/10) ο προπονητής της Μπαρτσελόνα Ερνέστο Βαλβέρδε που αποτελεί το κεντρικό πρόσωπο πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης.

Ο πρώην τεχνικός των «ερυθρόλευκων» εμφανίστηκε χαρούμενος που θα ξαναζήσει την ατμόσφαιρα του φαληρικού σταδίου και χαρακτήρισε τους Έλληνες παθιασμένους με το ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ερνέστο Βαλβέρδε:

Το πως νιώθει για τον Ολυμπιακό: «Θα σου απαντήσω ειλικρινά. Νιώθω πολύ καλά που επιστρέφω στο Καραϊσκάκη. Νιώθω προσμονή για το ματς. Είναι πολύ σημαντικό για μένα να ζήσω αυτήν την ατμόσφαιρα. Είναι ένα σημαντικό ματς και για εμάς και για τον Ολυμπιακό».

Για τον Μασεράνο και το ποιός θα παίξει αντί του Πικέ: «Ο Μασεράνο είχε κάποιες ενοχλήσεις μετά την Μούρθια. Θέλουμε να τον δούμε και να τον αξιολογήσουμε αύριο. Πρόβλημα είχε και ο Βερμάελεν. Ελπίζουμε να τους έχουμε και τους δύο στην διάθεσή μας».

Το πως εξηγεί χρόνια μετά την αγάπη του κόσμου στην Ελλάδα και την Καταλονία: «Λοιπόν είναι αλήθεια πως νιώθω και έχω νιώσει τον σεβασμό των φιλάθλων και ακόμα και των πιο ορκισμένων εχθρών από Παναθηναϊκό ή ΠΑΟΚ που με περιέβαλλαν και εκείνη με αγάπη. Πάντα έρχομαι στην Αθήνα με αγάπη. Όσο για την Καταλονία βλέπουμε και καταλαβαίνουμε το τι γίνεται. Εμείς όμως επικεντρωνόμαστε στο ποδόσφαιρο».

Την υποδοχή που θα βιώσει από τον κόσμο και τον Ολυμπιακό και το τι θυμάται πιο έντονα και ποιά ήταν η κορυφαία στιγμή του: «Είμαι σίγουρος για την υποδοχή όπως είμαι σίγουρος πως ο κόσμος του Ολυμπιακού ότι θα υποστηρίξει με σθένος και πάθος την ομάδα του. Έχω πολλά καλά ματς στην Ελλάδα και την Ευρώπη αλλά και αλησμόνητους τελικούς Κυπέλλου. Θα θυμάμαι πάντα τον κόσμο και το πάθος του. Οι Έλληνες είναι διαφορετικοί και πολύ παθιασμένοι και όχι μόνο με το ποδόσφαιρο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα