Βαρβιτσιώτης: Ο Καμμένος έκανε τον μεσάζοντα για έναν ισοβίτη

Στο στόχαστρο έχει μπει ο Πάνος Καμμένος μετά τα όσα αποκαλύφθηκαν για την επικοινωνία του με ισοβίτη για υπόθεση ναρκωτικών  προκειμένου να τον πείσει να καταθέσει εναντίον του επιχειρηματία, Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και παράλληλα παρέμβαση στην Εισαγγελία.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΙ και αναφέρθηκε στο θέμα τονίζοντας ξεκάθαρα ότι μετά την ομολογία του Πάνου Καμμένου, έπρεπε η δικαιοσύνη να επιληφθεί και να ερευνήσει τις κινήσεις και τις παρεμβάσεις του.

Μάλιστα, αναρωτήθηκε ο κ. Βαρβιτσιώτης πώς είναι δυνατόν ένας υπουργός, χωρίς συγκεκριμένη αρμοδιότητα, να κάνει τον «μεσάζοντα» και να μεταφέρει μηνύματα μεταξύ ενός ισοβίτη και της δικαιοσύνης». Ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βαρβιτσιώτης: Εγώ ως υπουργός Ναυτιλίας, όπου επί των ημερών μου έγινε η σύλληψη του συγκεκριμένου κατηγορουμένου, δεν ζήτησα ποτέ στοιχεία από την δικογραφία.

Το θέμα ήταν να αποδοθεί η δικαιοσύνη στην συγκεκριμένη περίπτωση. Εγώ ποτέ δεν είχα κάνει παρέμβαση. Το υπογραμμίζω γιατί η δική μου συμπεριφορά είναι στον αντίποδα της συμπεριφοράς του κ. Καμμένου.

Ο κ. Καμμένος, για άγνωστους λόγους κάνει τον μεσάζοντα και επιχειρεί να μεταφέρει μηνύματα, από έναν ισοβίτη στη δικαιοσύνη.   Το ομολογεί ο ίδιος. Δεν καταλαβαίνω για πιο λόγο. Είναι σαφές ωστόσο ότι έχει εκφύγει των θεσμικών του ορίων, αλλά τα θεσμικά όρια δεν είναι λάστιχο. Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα είχε ξεκινήσει ανάλογη διαδικασία από την δικαιοσύνη για την αναμείξει του υπουργού».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα