Βαρείς οι εισαγγελικοί περιοριστικοί όροι για την αποφυλάκιση Λαυρεντιάδη

Έξι βαρείς περιοριστικούς όρους ως «αντίβαρο» για την αναγκαστική αποφυλάκιση του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη λόγω παρέλευσης του 18μηνου για την υπόθεση της Proton Bank προτείνει ο εισαγγελέας. Συγκεκριμένα ο εισαγγελικός λειτουργός εισηγείται να επιβληθεί στον επιχειρηματία: απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, παράδοση διαβατηρίου, απαγόρευση μετακίνησης πέραν των ορίων του Ν. Αττικής, απαγόρευση μετακίνησης με πλωτό ή εναέριο μέσο, εμφάνιση δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα και υποχρεωτική διανυκτέρευση στην οικία του.

Σε κάθε περίπτωση πάντως , ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης θα παραμείνει στην φυλακή, δεδομένου ότι έχει κριθεί προφυλακιστέος και για ηθική αυτουργία σε απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του επιχειρηματία Αθηναγόρα Ανδριαδάκη.

Ως προς τους λοιπούς προφυλακισμένους για εμπλοκή στην υπόθεση της Proton Bank, δηλαδή τους Δημ. Σαραμάντη, Αντώνη Αθανάσογλου, Τρ. Κολλίτζα και Σμαράγδα Λιαρμακοπούλου, ο εισαγγελέας εισηγείται να αφεθούν ελεύθεροι με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους δυο φορές το μήνα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα