ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Γεύμα εργασίας του Γρ. Κωνσταντέλλου με τον πρόεδρο του ΚΑΠΕ

Γεύμα εργασίας με τον πρόεδρο του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΚΑΠΕ) κ. Κωνσταντίνο Κουρνιώτη είχε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του Νίκο Ζυγούρη και Γιάννη Δήμα.
Στη συνάντηση η οποία διεξήχθη σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα συζητήθηκαν θέματα τα οποία αφορούν δράσεις σχετικές με την ενεργειακή αναβάθμιση των δημόσιων κτιρίων και την ενεργειακή αποδοτικότητα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Επίσης στη συζήτηση εξετάστηκε το ενδεχόμενο συνεργασίας του δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης με το ΚΑΠΕ για την εφαρμογή πρωτοπόρων ενεργειακών τεχνολογιών στον δήμο μας προς όφελος των πολιτών και της ποιότητας ζωής.
Σημειώνεται ότι το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας αποτελεί τον Εθνικό φορέας για την προώθηση των Ανανεώσιμων Πηγών, της Ορθολογικής Χρήσης και της Εξοικονόμησης Ενέργειας και δραστηριοποιείται δυναμικά, στο πλαίσιο της εθνικής και κοινοτικής πολιτικής και νομοθεσίας, για την προστασία του περιβάλλοντος και την αειφόρο ανάπτυξη.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα